04.09.2021-17:12 (Son Güncelleme:04.09.2021-17:35)


1

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılılar transfer sezonu kapanmadan önce bir stoper transferi gerçekleştirmek istiyor. Sarı kırmızılıların bu nedenle Gençlerbirliği'nin genç stoperi Arda Kızıldağ ile ilgilendiği öğrenildi.



2

Sarı kırmızılıların transfer için düğmeye bastığı isimlerden birisinin Gençlerbirliği formasını terleten 22 yaşındaki genç stoper Arda Kızıldağ olduğu öğrenildi. Sarı kırmızılıların bu transfer için futbolcuyla temasa geçtiği öğrenildi.



3

Transfer yapılması istenen bölgelerden birisinin de stoper bölgesi olduğu biliniyordu. Galatasaray'ın bu bölgeye yerli bir stoper almak istediği kaydediliyor. Sarı kırmızılıların, stoper için Fatih Terim'in talimatları doğrultusunda Gençlerbirliği'nin formasını terleten 22 yaşındaki genç stoper Arda Kızıldağ ile ilgilendiği öğrenildi.



4

Galatasaray'ın futbolcunun bonservisini almak için kulübüyle ve futbolcuyla temasa geçildiği belirtiliyor. Futbolcunun da Galatasaray'da oynamaya çok sıcak baktığı aktarıldı. Transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



5

Genç yetenek Arda Kızıldağ, geçen sezon Gençlerbirliği forması ile 32 maça çıktı ve 1 gol kaydetti, 1 kez de asist yaptı. Genç futbolcu, Türkiye U21 Milli Takımı'nın formasını terletiyor.



6

Ayrıca futbolcu stoper bölgesi dışında sağ bek olarak görev alabiliyor. Futbolcunun bu çok yönlü oynayabilme avantajı Fatih Terim'in istediği kadro derinliği açısından büyük fırsat sağlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR