Galatasaray Amadou Diawara’yı transfer edecek mi? Diawara Galatasaray’a gelecek mi? Galatasaray’ın eski aşkı yeniden alevlendi

Galatasaray’ın eski aşkı yeniden alevlendi. Sarı kırmızılılar daha önce de transfer etmek istediği Amadou Diawara için yeniden harekete geçti. Peki Galatasaray Amadou Diawara’yı transfer edecek mi? Diawara Galatasaray’a gelecek mi? Soruların yanıtı haberimizde...

16.07.2022-16:09 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-17:23)

Bugün Sigma Olomouc takımı ile üçüncü hazırlık maçına çıkacak olan Galatasaray’da orta sahaya transfer arayışları tüm hızıyla sürüyor. Teknik direktör Okan Buruk’un en az iki transfer daha beklediği orta saha transferleri konusunda çalışmalar sürerken daha önce de transfer edilmeye çalışılan fakat transfer edilemeyen Roma’nın 24 yaşındaki Gineli orta saha oyuncusu Amadou Diawara için yeniden harekete geçildiği öğrenildi. Yönetim Roma’nın kampa götürmediği 24 yaşındaki orta sahayı bu kez elinden kaçırmak istemiyor. Peki Galatasaray Amadou Diawara’yı transfer edecek mi? Diawara Galatasaray’a gelecek mi? 

Galatasaray Amadou Diawara’yı transfer edecek mi? 

Roma’nın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, takımın Portekiz’deki kampına Amadou Diawara’yı dahil etmedi. Bunun üzerine Galatasaray başta olmak üzere bazı takımlar 24 yaşındaki oyuncu için İtalyan ekibiyle temaslara başladı. 

Amadou Diawara

Başkent ekibiyle yapılan ilk temaslar olumlu geçerken, Galatasaray’ın cüzi bir miktara bu transferi bitirme amacı bulunuyor. Fakat Roma bu transfer için Galatasaray’dan en az 5 milyon euro istiyor. 

2019 yılında Napoli’den Roma’ya transfer olan Amadou Diawara, Roma ile çıktığı 66 maçta 2 gol ve 2 asist ile oynadı. Oyuncu daha önce San Marino, Bologna gibi takımlarda da top koşturdu.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal