25.01.2022-09:46 (Son Güncelleme:25.01.2022-10:06)


1

Galatasaray'ın, Fransa'nın Marsilya takımında forma terleten 32 yaşındaki savunma oyuncusu Alvaro Gonzalez ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Transfere start veren yönetimin defans anlamında da takviyeler yapmak istediği öğrenildi. Bu anlamda Galatasaray'da gündeme çok sürpriz bir isim geldi. Galatasaray'ın, Marsilya formasını terleten Alvaro Gaonzalez ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



3

Galatasaray'ın gündeminde olan 32 yaşındaki defans futbolcusu için temasların başladığı öğrenildi.



4

Sarı kırmızılıların 32 yaşındaki defans yıldız Alvaro Gonzalez ile yakından temaslara başladığı ve gerek futbolcuyla gerek kulübü Marsilya ile iletişime geçildiği belirtilmekte.



5

Sarı kırmızılıların ilgilendiği Alvaro Gonzalez için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunmaya hazırlandığı aktarılmakta. Takımın başkanı Pablo Longoria ve teknik direktörü Jorge Sampaoli tarafından takımda geleceği pek düşünülmeyen futbolcunun da Galatasaray'a oldukça sıcak baktığı öğrenildi.



6

32 yaşındaki İspanyol stoper futbol kariyerine İspanya'nın Racing takımında başladı. Ardından Real Zaragoza kulübüne transfer oldu. Sonrasında Espanyol ve Villarreal formalarını terleten futbolcu son olarak Marsilya'nın yolunu tuttu.



7

Asıl mevkisi stoper olan futbolcu sağ bek olarak görev yapabilmektedir.



8

Galatasaray'ın Gonzalez ile ilgilenmesi gündeme bomba gibi düştü

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR