25.01.2022-09:16 (Son Güncelleme:25.01.2022-09:31)


1

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Aaron Boupendza ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin, önceki zamanlar Süper Lig'de attığı gollerle büyük ses getiren Gabonlu golcü yıldız Aaron Bouoendza ile ciddi bir şekilde ilgilendiği biliniyordu. Sarı lacivertlilerin transferi için yoğun mesai harcadığı futbolcu için Beşiktaş'ta yakın temasa geçti.



3

Siyah beyazlıların Gabonlu yıldızın transferine çok önem verdiği vurgulanıyor. Bu anlamda iki takım arasında transfer yarışı kızıştı.



4

Fenerbahçe'nin transferini çok istediği Aaron Boupendza ile Beşiktaş'ın da devreye girdiği öğrenildi. Beşiktaş'ın yıldız futbolcunun transferi için yakın takibe başladığı ve transfer için harekete geçtiği aktarıldı. Gol yollarında sıkıntı yaşayan, siyah beyazlıların bu mevkisini güçlendirmek için futbolcunun transferine önem verdiği aktarılmakta.



5

İlk yarıda golcülerinden faydalanamayan, Batshuayi'den verim alamayan ve Larin ile sözleşme yenileme görüşmelerinde olumlu sonuç alamayan Beşiktaş'ın mutlak bir forvet transferine önem verdiği bu futbolcunun ise geçen sezon Hatayspor formasını terleten Boupendza olduğu aktarıldı.



6

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan ve Süper Lig'in geçen sezonki gol kralı olan Boupenedza'nın Katar'ın Al Aarabi'de mutsuz olduğu için ayrılmaya sıcak baktığı biliniyor. 4.2 milyon euro'ya transfer olduğu Katar ekibinde merkez forvet değil de kanat forvet olarak görev yapmasının oyuncuyu mutsuz ettiği ve bu nedenle yeniden merkez forvet pozisyonunda oynayacağı bir takıma gitmek istediği aktarılmakta.



7

Bu anlamda futbolcunun Beşiktaş'ın kendisine sunulan sezon sonuna kadar kiralama teklifine olumlu baktığı bilgisi var.



8

Hatayspor dışında Kariyerinde Bordeaux, Feirense, Tours FC, gibi takımlarda oynayan futbolcu 110 resmi karşılaşmada 45 gol attı ve 7 kez asist yaptı. Futbolcu ülkesi Gabon Milli Takımı'nda ise 23 karşılaşmada 4 gol attı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR