24.01.2022-17:34 (Son Güncelleme:24.01.2022-17:48)


1

SON ZAMANLARDA GÜNDEME GELEN İSİMLERDEN OLDU!

SON ZAMANLARDA GÜNDEME GELEN İSİMLERDEN OLDU!

Süper Lig devlerinden Galatasaray'da son zamanlarda gündeme sık sık gündeme gelen isimlerden birisi de Ömer Bayram olarak göze çarpmaktadır. Futbolcu sergilediği performansla zaman zaman yoğun övgüler alsa da zaman zaman da eleştiriler almaktadır. Galatasaray'da son zamanlarda eleştirilen isimlerden birisi de Ömer Bayram olarak göze çarpmaktadır. Tecrübeli futbolcu sarı kırmızılılara ilk geldiği sezon göstermiş olduğu performansla taraftarlar tarafından övgüyle bahsedilen bir isimdi. Fakat futbolcu son zamanlardaki etkisiz performansı ile eleştiri oklarını üzerine çekmeye başlamıştır.



2

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

Ömer Bayram, 27 Temmuz 1991 tarihinde Hollanda'nın Breda şehrinde doğmuştur. Futbola ise ilk olarak Barnie altyapısında başladı. Ardından ise Nac Brede Altyapısına gitti. Nac Brede altyapısı performansı sonrası takımın A seviyesine yükselmeyi başardı. Breda sonrası ülkemizde Kayserispor'a transfer olan futbolcu, sonrasında ise Akhisarspor'a transfer oldu. 31 Ağustos 2018 tarihinde ise Akhisarspor'dan, Galatasaray'a transferi gerçekleşti. Futbolcu ayrıca eskiden A Milli Takım'ın futbolcusu olmuştur.



3

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Ömer Bayram kariyerinde sırasıyla; Baronie, NAC Breda, Kayserispor, Akhisarspor ve Galatasaray takımlarında forma giydi. Futbolcu ayrıca A Milli Takım'ın da bir dönem formasını terletmiştir.



4

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Galatasaray'ın futbolcusu Ömer Bayram, sol bek oynamasının yanı sıra orta sahanın solunda ve merkez orta sahada oynamaktadır.



5

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

Ömer Bayram kariyerinde çıktığı 355 karşılaşmada 13 gol attı ve 53 kez asist yaptı.



6

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Hollanda doğumlu olan futbolcu Ömer Bayram, Türkiye vatandaşıdır. Bir dönem Türkiye Milli Takımı'nın da formasını terletmiştir.



7

KAÇ YAŞINDADIR?

KAÇ YAŞINDADIR?

Galatasaraylı futbolcu Ömer Bayram, 27 Temmuz 1991 doğumludur. Yani 30 yaşındadır.



8

BAŞARILARI NEDİR?

BAŞARILARI NEDİR?

Ömer Bayram, Galatasaray ile 1 Süper Lig Şampiyonluğu kazandı. Galatasaray ve Akhisarspor ile 1'er kez Türkiye Kupası'nı kazandı. Ayrıca Akhisarspor ve Galatasaray ile de 1'er kez Türkiye Süper Kupası'nı kazandı. Futbolcu kazandığı başarılarla dikkatleri üzerine çekmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR