03.08.2021-09:15 (Son Güncelleme:06.09.2021-17:45)


1

Galatasaray yönetimi transferde çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in kadroya katmak istediği Mısır ekibi El Ahly forması giyen Aliou Dieng transferi için anlaşma sağlandı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ve Başkan Burak Elmas'ın iş birliği ile gerçekleştirilen görüşmelerde kadro planlamalarını yapmaya başladı.



3

Takımdan ayrılacak olan isimlerin belli olduğu Galatasaray'da Radamel Falcao, Mbaye Diagne ve Sofiane Feghouli gibi isimler ile yolların ayrılacağı Başkan Burak Elmas tarafından canlı yayında açıklanmıştı.



4

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda takımdan ayrılacak olan isimlerin yanı sıra kadroya katılmasını istediği isimler de belli oldu.



5

23 yaşındaki oyuncu Aliou Dieng transferi için kulübü El Ahly ile pazarlıklarını tamamlayan Galatasaray kulübü 4 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında Mısır ekibi ile anlaşma sağladı.



6

Aliou Dieng ile kulübü ile anlaşma sağlanmasının ardından görüşen Galatasaray yönetimi Malili oyuncudan da olumlu yönde yanıt alırken genç oyuncuyu bu hafta içerisinde İstanbul'a davet etti. İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçecek olan Aliou Dieng'in kontrollerin ardından sarı kırmızılı kulübe resmi imza atması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR