Galatasaray Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | GS Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de günün merakla beklenen mücadelesi olan Galatasaray Adana Demirspor maçının sonucu merakla bekleniyor. Maçın özetini izlemek isteyenler internete yönelerek Galatasaray Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, GS Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri araştırmaları yapıyor. Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz.

16.05.2022-21:25 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-14:44) Galatasaray Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | GS Adana Demir youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de 37. Haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşılaşması büyük bir heyecana sahne oldu. Sarı kırmızılı ekip kiralık olarak Adana Demirspor’a gönderdiği Yunus Akgün’ün attığı golle 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada, Bafetimbi Gomis’in iki ve Kerem Aktürkoğlu’nun attığı gollerle skoru 3-1’e getirirken, Adana Demirspor’da ise Mario Balotelli’nin attığı enfes frikik golüyle skor 3-2’ye geldi ve maçta son düdük geldi.

Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman oynandı?

Spor Toto Süper Lig’in 37. hafta karşılaşması olan Galatasaray Adana Demirspor maçı 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 20.00’de Nef Stadyumu’nda oynandı. Bu zorlu 90 dakika maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında futbolseverlerle buluştu.

Galatasaray Adana Demirspor maçının hakemi kim oldu?

Galatasaray Adana Demirspor maçında Sarper Barış Saka düdük çalacak. Yardımcıları Ali Tuna ve Mehmet Emin Gözütok oldu. Maçın VAR hakemi koltuğunda Fırat Aydınus oturdu.


Galatasaray Adana Demirspor ilk 11'ler:

Galatasaray : Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Marcao, Patrick van Aanholt, Erick Pulgar, Berkan Kutlu, Ryan Babel, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Bafetimbi Gomis.

Adana Demirspor : Muric, İsmail, Samet, Tayyib, Rassoul, Gökhan, Sinan, Belhanda, Bjarnason, Yunus, Balotelli

Galatasaray Adana Demirspor maç özeti son düdüğün ardından Bein Sports’un internet sitesinde yayınlanacak.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal