Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği Mohamed Elneny Arsenal'de kalmak istediğini açıkladı

Transfer dönemi öncesinde adı Beşiktaş ve Galatasaray ile sıkça anılan Arsenal’in Mısırlı yıldızı Mohamed Elneny, merakla beklenen transferi hakkında konuştu. İngiltere’de kalmayı hedeflediğini söyledi.

16.05.2022-19:00 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-19:00)

Spor Toto Süper Lig’de yaz transfer döneminin en gözde isimlerinden biri olan Mohamed Elneny, transferinde merakla beklenen açıklama geldi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mısırlı yıldız transferi hakkında aldığı kararı açıkladı.
Ülkemizde bir sezon kiralık olarak Beşiktaş forması da giyen Mohamed Elneny, transferi hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalarda ;

‘Arsenal bana kal diyene kadar…’

Ben işimi yapıyorum, Mikel Arteta'nın işini yapmasına izin veriyorum, ona ve kararlarına saygı duyuyorum. Mikel, her zaman takım için doğru olanı yapar, buna inanıyorum. Daha önce orta sahada Thomas Partey ve Granit Xhaka oynadı ve işlerini iyi yaptılar, bunun için konuşulacak bir şey yok, bunu anlayabiliyorum. Ben, hazır olmam gerektiğini biliyordum, takım olarak olarak çalışıyoruz ve futbolda her şey bir saniyede değişebiliyor. Daha önde de söyledim, Arsenal benim ailem ancak sözleşme kararı sadece bana bağlı değil. Arsenal, bana 'kal' diyene kadar bekleyeceğim.


‘Herkes benim ne kadar çalıştığımı görüyor!’

Aniden oynamaya başladığınızda, taraftarlar sizi sahada gördüğünde, iyi oynadığınızı hissettiğinizde ve kazandığınızda sizin için işlerin iyi anlamda değiştiğini hissediyorsunuz. İnsanlar, benim ne kadar çalıştığımı görüyorlar ve hakkımda iyi bir şey duyduğumda gerçekten gurur duyuyorum.

Elneny’nin Beşiktaş kariyeri

2019-2020 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş’a gelen Mohamed Elneny, siyah beyazlı formayla 36 maçta forma giyme şansı bulurken bu karşılaşmalarda 1 gol ve 3 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal