G Noktası Nedir?

Mutlu bir birlikteliğin formülü, mutlu bir cinsel hayattan geçiyor. Eşlerin birbirini arzuladığı ve yatakta mutlu sonla biten birliktelikler herkes için önemlidir. Peki g noktası nerede?

02.06.2018-14:22 - (Son Güncelleme: 08.09.2021-14:06) G Noktası Nedir?

Mutlu bir birlikteliğin formüllerinden birisi de mutlu ve huzurlu bir cinsel hayattan geçiyor. Eşlerin birbirini arzulamış olduğu ve yatakta da mutlu bir sonla biten birliktelikler herkes için bir hayli önemlidir. G noktası hakkında bilinmeyip sürekli bir şekilde araştırılan soruların yanıtları haberimizde.

Bu haberimizde kadınların eşsiz bir şekilde orgazm yaşamalarını sağlayan G noktasından bahsedeceğiz. Tarihte bilindiği kadarı ile ilk kez Amerikalı Jinekolog ve Seksolog Dr. Ernest Grafenberg tarafından 1944 tarihinde keşfedilen G noktası, kadını tarifi zor bir orgazma ulaştırmanın en hızlı ve zevkli yollarından birisi olduğunu ifade etmiş ve yayınlamış olduğu makalede de ilk kez kadınlardaki vajina ön duvarında bulunan hassas bir bölgeden dem vurmuştur.

KADINLARDA G NOKTASI NEREDE?

Ön sevişme esnasında partnerinizin G noktasını keşfedebilir ve bu noktayı uyararak kendisini tarifi zor zevkleri tattırabilirsiniz. Partnerinizin G noktasından haz alması için işaret ve orta parmaklarınız ile vajinanın iç bölgesinde yukarı doğru hafif bir biçimde baskı uygulamak ile ilk olarak başlanabilir.

Zevk almaya başlayan partnerinizi bu noktadan daha da yüksek konumlara taşımak için ön vajinal duvarın birkaç santimetre üstüne yoğunlaştıktan sonra bastırmaya ve ritmik bir biçimde o bölgeyi uyarmaya başlayın.

Parmaklar vajinada gezinirken partnerinizin vermiş olduğu tepkiler G noktasını bulmanıza yardımcı olacaktır.

KADINLARIN G NOKTASI NASIL UYARILIR?

Uzman terapistlere göre; g noktası üzerinde ritmik ve darbeli hareketler ile başlayıp sonrasında küçük, dairesel hareketler ile eşinizi uyarın. Bu şekilde de cinsel ilişkinin sonunda G noktasını bulabilir ve bu uyarılmadan ötürü eşsiz bir orgazm yaşamasını yaşatabilirsiniz.

Yapılan bir araştırmaya göre erkeklerin %55'i partnerlerinin G noktalarını maalesef herhangi bir zaman bulamıyorlar. Hatta erkeklerin %36'sı G noktasının ne olduğunu bile bilmemektedir.

ERKEKLERDE G NOKTASI NEREDE?

Erkeklerin G noktası, anüsten bir baş parmağı kadar iç bölgede yer alır. Bu bölgeye prostat bölgesi ifadesi ile tanımlanır. Erkeklerin G noktasının uyarılmasının vermiş olduğu hazzı yaşamak için perine bölgesi küçük bir gösterge olarak kabul edilebilir. Fakat perine bölgesindeki hassasiyetin yaşatmış olduğu hazzın daha fazlasını sunacak olan G noktası çoğu zaman görmezden gelinir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal