Futbol severlerin merak ettiği soru: Süper Lig ne zaman başlayacak? Süper Lig yeni sezon ilk hafta programı belli oldu mu?

Futbol severlerin en çok merak ettiği konuların başında Süper Lig’de yeni sezonun ne zaman başlayacağı sorusu geliyor. Geçtiğimiz haftalarda fikstür çekimi gerçekleşen Süper Lig’in ilk hafta maçlarının hangileri olacağı merak ediliyor. Peki Süper Lig ne zaman başlayacak? Süper Lig yeni sezon ilk hafta programı belli oldu mu? İşte soruların cevapları...

01.08.2022-10:47 - (Son Güncelleme: 01.08.2022-10:47) Futbol severlerin merak ettiği soru: Süper Lig ne zaman başlayacak? Süper Lig yeni sezon ilk hafta programı belli oldu mu?

Türkiye’de futbol zirvesi olan Spor Toto Süper Lig’in başlamasına artık bir kaç gün kaldı. Süper Lig’de farklı amaçlarla sezon boyunca sahada olacak olan takımlar yeni sezon öncesi hazırlıklarının son aşamasına gelmiş durumda. Futbol severlerin en çok merak ettiği konuların başında Süper Lig’de yeni sezonun ne zaman başlayacağı sorusu geliyor. Geçtiğimiz haftalarda fikstür çekimi gerçekleşen Süper Lig’in ilk hafta maçlarının hangileri olacağı merak ediliyor. Peki Süper Lig ne zaman başlayacak? Süper Lig yeni sezon ilk hafta programı belli oldu mu?

Süper Lig ne zaman başlayacak?

Süper Lig’de 2022-2023 sezonunun ilk başlama vuruşu 5 Ağustos 2022 Cuma günü oynanacak olan İstanbulspor Trabzonspor mücadelesine yapılacak. Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak.

Süper Lig yen

Süper Lig yeni sezon ilk hafta programı belli oldu mu?

Süper Lig’de 2022-2023 sezonunun ilk hafta programı belli oldu. İşte Süper Lig yeni sezon ilk hafta programı:

- İstanbulspor - Trabzonspor

- Antalyaspor - Galatasaray

- Fatih Karagümrük - Alanyaspor

- Beşiktaş - Kayserispor

- Sivasspor - Gaziantep FK

- Ankaragücü - Konyaspor

- Başakşehir - Kasımpaşa

- Fenerbahçe - Ümraniyespor

- Giresunspor - Adana Demirspor

Hatayspor ilk haftayı bay geçen takım olacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal