Futbol fon vurgununda yeni gelişme: Fatih Terim'e yakın 5 isim şok iddialarla suçlandı!

Futbol camiasında yankı uyandıran fon vurgununa dair gelişmeler sürüyor. Denizbank, bu skandalın merkezinde yer aldığı iddia edilen isimlerden Fatih Terim'e yakın olduğu söylenen 5 isim hakkında suç duyurusunda bulundu. Suçlamalar arasında Terim’in aile dostu Nur Erkasap, eski futbolcu Selçuk İnan, eski kulüp tercümanı Musa Mert Çetin ve iş insanı Mert Zeydanlı da bulunuyor.

08.03.2024-11:56 - (Son Güncelleme: 08.03.2024-16:09)

Futbol camiasında yankı uyandıran fon vurgunu davasında Denizbank, Fatih Terim Fonu olarak bilinen olayla bağlantılı olduğu iddia edilen isimler hakkında suç duyurusunda bulundu. Banka Şube Müdürü Seçil Erzan ve altı kişinin dördüncü kez hakim karşısına çıkacağı dava öncesinde yapılan bu hamle, olayın daha fazla ayrıntıya inilmesi ve sorumluların adalet önüne çıkarılması için atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Denizbank, suçlamalar arasında Fatih Terim'in aile dostu Nur Erkasap, eski kulüp tercümanı Musa Mert Çetin, eski futbolcu Selçuk İnan, iş insanı Mert Zeydanlı ve avukat Rezan Epözdemir'in bulunduğu isimlere dair İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına ayrı ayrı suç duyurusunda bulundu

Denizbank, futbol camiasını sarsan fon vurgunu davasında, Fatih Terim Fonu ile ilişkilendirilen kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu. Banka Şube Müdürü Seçil Erzan ve diğer altı ismin dava öncesinde suçlanması, olayın detaylarının aydınlatılması ve sorumluların adalete teslim edilmesi açısından önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

Denizbank tarafından yapılan suç duyurusunda, Fatih Terim'in aile dostu olduğu belirtilen Nur Erkasap, eski kulüp tercümanı Musa Mert Çetin, eski futbolcu Selçuk İnan, iş insanı Mert Zeydanlı ve avukat Rezan Epözdemir isimleri öne çıkıyor. Suçlamalar arasında özel belgede sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık ve görevi kötüye kullanma bulunuyor.


Dilekçelerde daha önce ortaya çıkmayan iddialara yer verildi

Denizbank, futbol camiasını sarsan fon vurgunu davasında, Fatih Terim Fonu ile ilişkilendirilen kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu. Banka, isim isim belirtilen kişilerle ilgili hazırladığı dilekçelerde farklı iddialara yer verdi.

Banka avukatları tarafından hazırlanan dilekçelerde, avukat Rezzan Epözdemir'in sahte belgelerle hareket ettiği ve banka aleyhine ihtiyati haciz talebinde bulunduğu iddia edildi. Epözdemir'in, Selçuk İnan yönünde karar aldırdığı ve bu kararın sahte belgelerle temellendirildiği ifade edildi. Dilekçede, bankanın sahte olduğunu bildiği belgelere dayanarak tüketici mahkemesine başvuran Epözdemir'in eylemlerine dair detaylı örnekler sunuldu.

Denizbank, futbol camiasını sarsan fon vurgunu davasında, Fatih Terim'in aile dostu olarak bilinen Nur Erkasap hakkında da suç duyurusunda bulundu. Banka avukatları tarafından hazırlanan dilekçede, Erkasap'ın bu sistemin içinde olduklarını teyit ettiği ve Banka Şube Müdürü Seçil Erzan'a 4 kez para verdiği belirtildi. Ayrıca dilekçede, Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera'ya ödeme yapılmaması üzerine Erkasap'ın endişelendiği iddia edildi.


Seçil Erzan’ın mesajları ortaya çıktı

İşte dilekçede yer alan Seçil Erzan’ın Nur Erkasap ve Musa Mert Çetin ile olan  yazışmaları:

Seçil Erzan: Tamam haber edersin bana, hoca anlayacak aklım çıktı

Nur Erkasap: Yok yok, herif çok uyanık bence, sormadığı soru kalmadı

Seçil Erzan: Patlatır bizi

Nur Erkasap: Büyük ihtimalle vermeyecek

Seçil Erzan: Kalmadı artık kurşunumuz sanırım

Nur Erkasap: Aynen maalesef

Seçil Erzan: Saçma bir şey oldu

Nur Erkasap: Ft de de iş yok

Tercüman Musa Mert Çetin  ile ilgili dilekçede ise, Çetin’in Seçil Erzan tarafından kurulan sistemin banka ile ilgisi olmadığını açıkça bildiği ve bu sebeple Erzan ile şube dışında görüşmeye özen gösterdiği kaydedildi.

Erzan ve Çetin’in, Muslera’yı kurulan sisteme para vermeye ikna etmek için izlenecek yolu mesajlaşarak belirledikleri öne sürüldü. İkili arasındaki mesajlaşmalara yer verildi.

Musa Mert Çetin: Seço ne haber?

Seçil Erzan: İyiyim, canım sen?

Musa Mert Çetin: Çoook iyiyim, Muslera ok

Seçil Erzan: Ya süpersin, ne kadar? sabah erkenden giriş yapmam gerekiyor, diğerini de yapalım onda çok var.

Seçil Erzan: Mertom yarın muslera’yı alıp gelsene, kâğıt vereyim hem.

Musa Mert Çetin: Eve dimi canım?

Seçil Erzan: Akşam eve gelin isterseniz ya da yarın bilemedim konuşalım senle.

Musa Mert Çetin: Yarın güzelce anlatırız, bide hocayı patlattık mı efsaneee.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal