10.11.2021-12:42 (Son Güncelleme:10.11.2021-13:25)


1

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma terleten Burak Yılmaz için Fransa basını büyük bir iddiada bulundu. L'Equipe gazetesi, 36 yaşındaki futbolcu hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



2

A Milli Takım'ın formasını terleten Burak Yılmaz ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar geliyor. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille formasını terleten milli futbolcu Burak Yılmaz için Fransız basınından çok konuşulacak bir açıklama geldi.



3

A Milli Takım'ın 36 yaşındaki yıldız futbolcusu Burak Yılmaz ile ilgili açıklamalayı Fransa'nın meşhur L'Equip gazetesi yaptı. Fransız basının açıklamasına göre Türkiye'nin Dünya Kupası'na katılma hakkı elde edememesi halinde A Milli Takım'ı bırakacak.



4

Yapılan haberde milli formayla çıktığı 74 maçta 30 gol atan Burak Yılmaz'ın, Türkiye'nin 2022 Dünya Kupası'na katılamaması halinde çıkacağı son 2 maçın Cebelitarık ve Karadağ olacağı aktarıldı.



5

Türkiye 2022 Dünya Kupası'na katıldığı takdirde ise Burak Yılmaz'ın son turnuvasına çıkacağı beliriliyor.



6

A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, uzun yıllardır milli formayı terletiyor. Milli yıldız uzun yıllar A Milli Takım'ın gol yükünü çekti. Milli takımda attığı gollerle akıllarda unutulmaz anlar bırakan yıldız futbolcunun milli takımı bırakması halinde yerine A Milli Takım'da forvette gol yükünü çekecek ismin kim olacağı merak konusu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR