10.11.2021-11:04 (Son Güncelleme:10.11.2021-11:22)


1

Beşiktaş'ta gözden düşen ve Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın kadrosunda düşünmediği isimlerden biri olan Oğuzhan Özyakup'a Süper Lig'den beklenmedik bir talip çıktı.



2

Beşiktaş'ta kötü gidişat haftalardır devam ederken Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde yıldız futbolcuyla yolların ayrılması yönünde karar verildi.



3

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta işler ligde hiç iyi gitmezken aynı zamanda büyük bir heyecanla başlanan Şampiyonlar Ligi'nde de hayal edilen sonuçlar alınamadı.



4

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın, Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde yönetim ile görüşerek hazırladığı rapor doğrultusunda kadrodaki bazı isimlerle yollarını ayıracak.



5

Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde kadroda bir süredir verim alamadığı oyuncularıyla yollarını ayırmak isteyen Beşiktaş yönetimi, aynı zamanda ayrılacak oyuncularına göre o bölgelere takviye yapmayı düşünüyor.



6

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın takımın başına geçtiği günden beri şans vererek kadrosuna kazandırmak istediği oyunculardan biri olan Oğuzhan Özyakup'tan bir türlü istediği verimi alamaması nedeniyle artık oyuncusu ile yollarını ayırmak istediği öğrenildi.



7

Beşiktaş yönetiminin Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın bu talebine olumlu bir yanıt verdiği ve Oğuzhan Özyakup'un büyük bir hayal kırıklığı yarattığını düşünmesi nedeniyle Ocak ayında oyuncusu ile kesin olarak yollarını ayıracağı öğrenildi.



8

Oğuzhan Özyakup için Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in talip olduğu öğrenilirken Emre Belözoğlu'nun Oğuzhan Özyakup'u kadrosunda görmeyi istediği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR