10.11.2021-10:11 (Son Güncelleme:10.11.2021-10:31)


1

Süper Lig'de son oynanılan maçlarda sergiledi kötü performansla eleştiri oklarını üzerine çeken Vitor Pereira'ya kritik Galatasaray derbisi öncesi yönetimden uyarı geldi.



2

Fenerbahçe camiasında Vitor Pereira ile sert rüzgarlar esmeye devam ederken, yönetimin kritik Galatasaray derbisi öncesi Vitor Pereira'ya uyarılarda bulunduğu öğrenildi.



3

Fenerbahçe yönetimi, Kayserispor ile 2-2 berabere biten karşılaşmanın ardından Vitor Pereira'ya 21 Kasım'da oynanacak olan Galatasaray derbisinin son şansı olduğunu aktardı. Eğer Vitor Pereira, Galatasaray derbisinden kötü bir sonuç alırsa Portekizli teknik adamla yollar ayrılacak.



4

Süper Lig'de lig lideri Trabzonspor'un 10 puan gerisinde 7. sırada bulunan Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yapılan görüşmede şu ifadelere yer verildi. "Galatasaray karşılaşmasında takımın başında olacaksın ama şimdiden bu maçı kazanmanın planlarını yap."



5

Fenerbahçe camiasında Vitor Pereira'nın gönderilmesi konusunda yoğun baskı alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimin, Portekizli teknik adama yaptığı adro tercihleri ve oynattığı sistem hakkında da eleştiriler yaptığı öğrenildi.



6

Bu anlamda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Vitor Pereira'ya zorlu Galatasaray deplasmanından galibiyetle ayrılması için uyarıda bulunduğu aktarıldı. Vitor Pereira'nın da bu doğrultuda şimdiden maç için yoğun bir hazırlığa başladığı belirtiliyor. Fenerbahçe'de son olarak Süper Lig'de Kayserispor mücadelesinde alınan sonuç sonrası Fenerbahçeli taraftarlardan gerek Vitor Pereira'ya gerek Ali Koç yönetimine yoğun tepki gelmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR