10.11.2021-09:33 (Son Güncelleme:10.11.2021-09:53)


1

Fenerbahçe'nin Konyaspor ile oynadığı müsabakada sakatlanan ve ameliyat olan Altay Bayındır'ın sahalara ne zaman döneceği büyük merak konusuydu. Genç file bekçisini durumuyla ilgili açıklama geldi.



2

Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Konyaspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmada Fenerbahçe adına talihsiz olaylar yaşandı. Sarı lacivertliler karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılmasının yanı sıra mücadelede pek çok önemli futbolcusu da sakatlandı.



3

Altay Bayındır, Konyaspor mücadelesinde rakip takımın futbolcusu Serdar Gürler ile çarpışmış ve acılar içinde saha kenarına gelmişti.



4

Yaşadığı sakatlık ile Fenerbahçe camiasını endişelendiren futbolcu, karşılaşmadan bir gün sonra bıçak altına yatmıştı. Yıldız futbolcunun sahalara dönüş zamanı merakla beklenirken açıklama geldi.



5

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın yokluğunda Kayserispor maçında kaleye geçen Berke Özer'in de sakatlığı olmasına rağmen 21 Kasım'da oynanacak olan Galatasaray derbisine yetiştirilmesi planlanıyor.



6

Sarı lacivertlilerde yaşanan kaleci problemlerinin ardından kale bölgesi için transfer girişimlerine başlanıldığı öğrenildi. Fenerbahçe'de bu anlamda son olarak Milli Takım'ın ve Belçika ekibi Gent formasını terleten Sinan Bolat'ın transferi için girişimlere başlanıldığı belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR