Fransa'da Halk Coronavirüs Karantinasını Dinlemiyor

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını dünyanın farklı noktalarında etkisini sürdürmeye devam ediyor. Virüsün Avrupa'da etkili olduğu Fransa'da halk alınan tedbirlere aldırış etmeden sokağa çıkmaya devam ediyor.

17.03.2020-15:52 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-16:00)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgınının buradaki etkisi azalırken, Avrupa ülkeleri kritik bir süreçten geçiyor. Çin'den sonra virüsten en çok etkilenen ülke İtalya oldu. İtalya aynı zamanda Avrupa'da virüsün merkez üssü olarak değerlendirildi. Virüs buradan birçok Avrupa ülkesine sıçrarken, bu ülkeler arasında Fransa da yer aldı.

Ülkede ölümlerin görülmesinden sonra yetkililer aldığı kararla vatandaşların sokağa çıkmasına kısıtlama getirdi. Fransa salgının yayılmasını engellemek için bu tip kararları almaya devam ederken, halk ise bu önlemlere uymamaya devam ediyor. Halk, Fransa'da uygulanan sıkı önlemlere rağmen sokağa çıkmaya devam ediyor. Fransız polisi meydanlarda kalabalık  oluşturan halka, evlerine gitmeleri ve gerekmedikçe dışarı çıkmamaları yönünde uyarılarda bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal