06.09.2021-16:00 (Son Güncelleme:06.09.2021-16:00)


1

Şuanda kulüpsüz bulunan 38 yaşındaki Dünya yıldızı Franck Ribery ile Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün ilgilendiği belirtiliyordu. Ülkemize transfer olma durumu olan Dünya yıldızı, İtalya ekibi Salernitana'ya transfer oldu.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün bir süredir ciddi bir şekilde kulüpsüz bulunan 38 yaşındaki Dünya yıldızı Franck Ribery ile ilgilendiği belirtiliyordu. Fatih Karagümrük'ün futbolcuyla ciddi şekilde ilgilendiği ve kadrosuna katmak için kolları sıvadığı aktarılmıştı. Fatih Karagümrük'ün transfer etmek istediği 38 yaşındaki Fransız Dünya yıldızı, sürpriz bir transfere imza attı. Fransız futbolcu, İtalya Serie A'nın yeni ekiplerinden Salernitana ile sözleşme imzaladı.



3

Bu anlamda İtalyan ekip, Fransız Dünya yıldızı Franck Ribery'i kadrosuna kattı. Ribery'nin, İtalya ekibine transferi sürpriz oldu.



4

Fatih Karagümrük'ün transferi için ilgilendiği 38 yaşındaki Dünya yıldızı, Franck Ribery'yi kadrosuna katmayı başaran İtalya Serie A'nın yeni ekibi Salernitana adı ülkemizin takımlarıyla da anılan Brezilyalı stoper Daviz Luiz ile de ilgilendiği öğrenildi.



5

Salernita'nın bu transfer için David Luiz ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. İtalyan ekibinin, David Luiz transferinde ısrarcı olduğu belirtiliyor.



6

Salernita'nın Brezilyalı stoperi de kadrosuna katarak iki yıldızla birlikte ligde tutunmayı hedeflediği belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR