06.09.2021-15:19 (Son Güncelleme:07.09.2021-16:46)


1

Karagümrük, transfer in bitmesine az bir süre kala art arda transfer bombalarını patlatıyor. Caner Erkin'i kadrosuna katan İstanbul ekibi 23 yaşındaki Fildişili kanat yıldız Yann Karamoh'u da kadrosuna katmayı başardı.



2

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük'te çok hareketli saatler yaşanıyor. Transfer süresinin bitmesine kısa bir süre kala İstanbul ekibi çok bomba transferlere imza atıyor. Yeni sezonda ligi üst sıralarda bitirmek isteyen ve ligde iyi yerlerde olmak isteyen takım, transferde büyük ses getiriyor. Öncelikle Caner Erkin'i son anda transfer eden takım şimdi de Parma formasını terleten 23 yaşındaki Fildişi Sahilli genç yetenek Yann Karamoh'u transfer etti. Futbolcu ile Karagümrük'ün her konuda anlaştığı öğrenildi.



3

Spor Toto Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük, transfer süresinin bitmesine az bir süre kala transferde şaha kalktı. Emre Mor, Lens ve Ahmed Musa gibi futbolcuları transfer eden İstanbul ekibi transferin bitmesine kısa bir süre kala kadrosuna Caner Erkin'i kattı. Bu transfer ile büyük ses getiren takım ardından gözüne kestirdiği 23 yaşındaki yıldız kanat futbolcusu Yann Karamoh'u, Parma'dan transfer etti.



4

Fatih Karagümrük'ün kanat futbolcusu Yann Karamoh ile her konuda anlaştığı açıklandı. İstanbul ekibi Karagümrük'ün futbolcu ile kiralık olarak anlaşmaya vardıkları açıklandı.



5

Parma formasını giyen Yann Karamoh salı günü İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak. Yann Karamoh, kariyerinde Caen, Bordeaux, Inter gibi takımların formasını terletti.



6

Parma futbolcuyu bir sezon önce Inter'den 8 milyon euro bonservis karşılığında transfer etti. Ayrıca futbolcu Fransa Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinin formasını terletti.Futbolcu geçen sezon 26 maçta forma giyerken 4 gol attı ve 2 kez de assist yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR