Francesco Totti: ‘Roma Tesislerine Adımımı Bile Atmam’

İtalyan futbolunun efsane oyuncularından Francesco Totti, Roma Başkanı James Palotta'nın görevde kaldığı sürece tesislere gitmeyeceğini belirtti.

20.04.2020-09:33 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-09:31) Francesco Totti: ‘Roma Tesislerine Adımımı Bile Atmam’

Roma'nın efsanesi Franceso Totti, kulüp başkanı James Pallotta ile ilgili sitem dolu kelimeler kullandı.

Eski yıldızlardan Luca Toni'nin Instagram'daki canlı yayınına konuk olan Totti, Palotta'nın devam ettiği süre boyunca takım tesislerine girmeyeceğini vurguladı.

‘AĞLAMAKLI OLUYORUM’

Roma’nın kulüp tesislerine giremediği için bazı zamanlar ağlamaklı olduğunu açıklayan Totti, "Oğlum Cristian'ı antrenmana bıraktığımda bile tesislere girmiyorum. Bazen dışarıda arabada oturup aradan geçen 30 yıldan sonra içeri giremediğimi düşünüp ağlamaklı oluyorum. Orada hala çok güzel dostluklarım var. Beni görünce selam vermek için dışarı geliyorlar. Oğlum gelip maçlarını izlememi istiyor ancak yapamıyorum, bu beni öldürür." şeklinde konuştu.

‘BAŞKA BİR YERE GİTMEYİ KABUL ETMEDİM VE EMEKLİ OLDUM’

Futbolu sonlandırma fikrinin kendisine ait olmadığını savunan İtalyan efsane, "Fiziksel açıdan iyi durumdayken neden bırakayım? Yine de Roma'da geçen yıllarımı mahvetmek istemediğimden başka bir yere gitmeyi kabul etmedim ve emekli oldum." dedi.

‘ROMA İÇİN BACAKLARIMDAN BİLE VAZGEÇEBİLİRDİM’

Yaşanan sürecin kendi isteğiyle gerçekleşmediğini ifade eden Totti, konuşmasını şu şekilde devam ettirdi:

"Genç oyunculara tecrübelerimi aktarmak ve takımın bir parçası olmaktan çok mutluydum. Her şeyin bir sonu olduğunu biliyorum. Sorun şu ki bazı insanlar bunun benim kararım olduğunu söyledi ancak bana başka bir seçenek bırakmamışlardı. Üzgünüm çünkü Roma için bacaklarımdan bile vazgeçebilirdim."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal