Şampiyon Boksör Türkler Sayesinde Müslüman Oldu!

Avusturyalı boksör Wilhelm Ott, karantina sırasında çok düşündüğünü ve Müslümanlığı seçtiğini ifade etti.

20.04.2020-09:20 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-09:16) Şampiyon Boksör Türkler Sayesinde Müslüman Oldu!

Karma dövüş sanatları ve boks ile kariyerini sürdüren şampiyon boksör Avusturyalı Wilhelm Ott, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle karantina sırasında aldığı bir kararı kişisel Instagram hesabından açıkladı.

Wilhelm Ott, uzun zamandır aklında olan Müslümanlığı seçtiğini söyledi.

TÜRK ARKADAŞLARINDAN ETKİLENDİ

Yaşanan olayla alakalı da bir açıklama paylaşan Ott, ''Uzun zamandır aklımda olan bir şeydi ancak başkalarından etkilendim. Bu karantina sürecinde, İslam'ın değerleri bana gerekli gücü verdi.'' şeklinde konuştu.

Diğer yandan Avustralyalı boksör, meslektaşı ve aynı zamanda yakın dostu olan Burak Kızılırmak'tan bu yönde etkilendiğini de vurguladı.

Türk dostlarıyla bir fotoğrafını yollayan Wilhelm Ott, ilk Kur'an-ı Kerim hediyesinin de Burak Kızılırmak tarafından verildiğini belirtti.

‘TEREDDÜTSÜZ BİR ŞEKİLDE İSLAM'I SEÇTİM’

Avustralyalı boksör, yaptığı açıklamayı şöyle devam ettirdi:

''Şu anda tereddütsüz şekilde İslam'ı seçtim ve bir Allah'a inanıyorum. Evet, artık bir Müslüman olduğunu söyleyebilirim. Sadece arkadaşlarıma söyleyecektim ancak herkesin bilmesi gerektiğini düşündüm. Yaptığım paylaşımdan sonra da bu kadar büyük ilgi göreceğimi beklemiyordum. Bu büyük ilgi nedeniyle İslam dünyasına teşekkür ediyorum. Herkese kalbimden sevgilerimi yolluyorum ve 'Maşallah' diyorum.''
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal