FOX TV’nin yeni dizisi Gizli Aşk reytingleri altüst edecek! Polisiye ve komedi türünü birleştiren Gizli Aşk dizisi için geri sayım başladı!

Sezon sonun gelmesiyle diziler bir bir sezon finali yapmaya başladı. Bu dizilerin yerini alacak olan yaz dizileri de merak ediliyor. Geçtiğimiz yıl çok tutulmayan polisiye ve romantik komedi dizileri kısacık bir sürede ekranlara veda etti. Bu senede aynı türde bir dizi olarak ekrana gelecek olan Gizli Saklı dizisinin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

09.06.2022-19:25 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-19:25) FOX TV’nin yeni dizisi Gizli Aşk reytingleri altüst edecek! Polisiye ve komedi türünü birleştiren Gizli Aşk dizisi için geri sayım başladı!

Geçtiğimiz yıl Baş Belası adı ile ekranlarda yer edinen romantik komedi ve polisiye türündeki dizi izleyiciler tarafından çok tercih edilmeyince kısa sürede ekranlardan ayrılmak zorunda kaldı. Bu senede aynı türde yer alan Gizli Saklı dizisinin izlenip izlenmeyeceği merak ediliyor. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

Geçen sene izlenmedi

Başrollerinde Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Baş Belası dizisi bir psikolog ve bir polisin öyküsünü anlatıyordu. Birbirleri ile sürekli bir atışma halinde olan ikilinin aşkı kameralara yansırken olaylarında bir bir çözüm bulduğunu gördük. ATV ekranlarında yer alan dizinin sevenleri olsa da reytinglerinde istediği başarıyı yakalayamadı. Dizi beklenen oranlara ulaşamayınca da 13. bölüm ile final yaptı.

Gizli Saklı Dizisi Ne Zaman Başlıyor

Gizli Saklı dizisi ne zaman başlayacak?

Polisiye ve komedinin bir arada olduğu Gizli Saklı dizisi FOX ekranlarında yer alacak. Başrolünde Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal’ın yer aldığı filmin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. İki benzer hikayelere sahip polisin çekişmelerine şahit olacağız. Birbirinden hoşlanmayan ve nefret eden ikilinin çekişmeleri de izleyenleri güldürecek.

Nefret Aşkı Yeşertecek mi?

Büyük bir görevde yer alan ikili silah kaçakçısını yakalamak için karı koca olarak görevde yer alacaklar. Birbirlerinden hiç hoşlanmayan ikilinin gizli görevde karı koca olarak yer alması da oldukça komik anlar ortaya çıkaracak. FOX TV’de ekrana gelecek olan dizi bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısında olacak. Sinem Ünsal’ın Naz karakteri ile ekrana geldiğine tanık olurken, komiser Pamir karakterine hayat veren isim ise Halit Özgür Sarı olacak. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal