Gizli Saklı 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Gizli Saklı 2. bölüm fragmanı izle! Gizli Saklı yeni bölüm fragmanı izle!

FOX TV'de yayın hayatına başlayan Gizli Saklı isimli dizinin 1. bölümü izleyenleri ekran başına kilitledi. Farklı bir senaryo ile izleyenlerin karşısına çıkan dizinin 2. bölüm fragmanı merakla beklenmeye başlanırken, yeni bölüm fragmanı izleyicileri fazla bekletmedi ve ekranlarda yerini aldı.

09.06.2022-19:01 - (Son Güncelleme: 09.06.2022-19:01) Gizli Saklı 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Gizli Saklı 2. bölüm fragmanı izle! Gizli Saklı yeni bölüm fragmanı izle!

Başrollerini Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal'ın paylaştığı, Pamir ile Naz isimli iki cevval polisin birlikte başladıkları görevde başına gelen olayların anlatıldığı 'Gizli Salkı' isimli dizi FOX TV ekranlarından izleyicilerle buluşturuldu.

Farklı bir konuyla izleyicilerin karşısına çıkan ve izleyenleri ekran başına kilitleyen dizinin ilk bölümü büyük beğeni topladı. Kadrosunda önemli isimler barındıran ve FOX TV'nin yaz dönemi dizisi olarak izleyicilerle buluşturulacak olan Gizli Saklı'nın 1. bölümünde Naz'ın polis akademisinden birincilikle ayrılıktan sonra komiser Pamir ile gizli bir göreve başlaması ve o görevde başlarına gelen ilginç olaylar anlatıldı.

Gizli Saklı 2. bölüm fragmanı izle

Gizli Saklı 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

İlk bölümü 8 Haziran Çarşamba akşamı FOX TV ekranlarından yayınlanan dizi hafta için aynı gün izleyicilerle buluşturulacak. İlk bölümü izleyen izleyiciler büyük ilgi gösterdikleri dizinin 2. bölümü merakla beklemeye başladılar.

Diğer taraftan dizinin 2. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlamadığı araştırırken, kanal izleyenler daha fazla bekletmedi ve Gizli Saklı dizisinin sabırsızlıkla beklenen 2. bölüm fragmanını yayınladı.

Gizli Saklı 2. bölüm fragmanı izle

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal