FOX TV yeni dizisi Gülümse Kaderine 1. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı

Fox TV kanalında yeni bir dizi izleyicilerle buluşuyor.Dizinin konusu nasıl? Gülümse Kaderine 1.bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı.Şimdiden üzerine ilgiyi çekmiş olan dizinin detayları sayfamızda yer almaktadır.

15.04.2022-22:22 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-22:22) FOX TV yeni dizisi Gülümse Kaderine 1. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı

Fox TV kanalında yep yeni bir dizi serüveni izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.Ekranlarda yer alacak yeni dizinin adı ''Gülümse Kaderine'' diye geçmektedir.Avşar Film imzalı olan dizinin ilk tanıtım fragmanı sonunda yayınlanmış bulunmakta.

FOX TV yeni dizisi Gülümse Kaderine 1. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı

Dizinin konusunda ne anlatılmaktadır?

Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Burak Sergen, Doğan Bayraktar, Ahu Sungur, Mine Tugay, Yalçın Hafızoğlu ve Erkan Meriç gibi bir çok ünlü oyuncunun bir arada yer aldığı dizide,yetimhanede büyümüş olan iki genç kız çocuğunun hayata tutunma mücadelesini ele almışlardır.

Çok yakın zamanda Fox Tv'de başlayacak olan dizinin çekim çalışmalarına son gaz devam edilmektedir.Dizinin ilk adını Masum ve Güzel olarak koymuşlardır ama daha sonra fikir değiştirerek,Gülümse Kaderine olarak değiştirmişlerdir.Bu dizi kadrosunda, uzun yıllardır setlerden uzak olan Ahu Sungur'uda yer alacaktır.

Gülümse Kaderinin dizisinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek otururken,senaryosunu'da daha önce reyting rekorları kıran Kırgın Çiçekler,Aşk ve Mavi,Koca Koca Yalanlar dizilerine imza atan Burcu Över yazmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal