Netflix Yakamoz S245 ne zaman çıkacak, yayın tarihi ne zaman?

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Yakamoz S-245 şimdiden tüm sevenlerini heyecanlandırmış durumda.Yakamoz S-245 ne zaman çıkacak,yayın tarihi ne zaman? İşte herkesin merakla beklediği dizinin yayın tarihini sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

15.04.2022-20:16 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-11:45)

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Kıvanç Tatlıtuğ'un,Netflixte yeni çıkacak olan dizisi daha şimdiden merak konusu olmuş durumda.Ekranlarda görmek için sabırsızlıkla bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ,sevenleri dizinin konusunu ve yayın tarihi konusunda İnternet'te araştırmalar yapmaya başlamışlardı.

Yakamoz S245 Ne Zaman Çıkacak?

Netflix Yakamoz S245 ne zaman çıkacak, yayın tarihi ne zaman?

Herkesin merakla beklediği dizinin konusunda,bir grup insan topluluğunun,deniz altında esrarengiz bir kozmik olay yaşarken,hayatta kalabilmek için vermiş olacakları mücadeleyi izleyeceğiz.Tüm dünyanın etkilenmiş olacağı bu kozmik olayın sonunca,Arman(Kıvanç Tatlıtuğ)ve bilim insanlarının bir araya gelerek,insalığın soyunu tehdit eden güneşten kaçmak için deniz altına binmek durumunda kalırlar.Bu olayı bir yandan anlamak için uğraşırlarken,bir yandan'da içeride kaldıkları Yakamoz'un gerçek görevini sorgulamaktadırlar.Bu durum Arman'ı deniz altında istemeyen askerlerle karşı karşıya getirir.Dışarıda güneş,içeride ise zıtlaşmış olduğu bu grupla büyük mücadele yaşanacaktır.Bu yaşanan mücadele sonrasında kendisini ve ekibini kurtarma yolunu bulup başarılı olabilecek mi göreceğiz.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler, Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Jerry Hoffmann, Ece Çeşmioğlu, Ecem Uzun, Ertan Saban, Alper Saldıran, Selçuk Yöntem, Hakan Salınmış, Onur Ünsal ve Serkan Uzuner gibi ünlü oyuncular bulunmaktadır.

Herkesin sabırsızlıkla beklemiş olduğu ,Yakamoz S245 filmi 20 Nisan 2022 tarihinde Netflix'te,izleyicilerle buluşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal