Fox TV Yasak Elma dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu? Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlayacak? Yasak Elma dizisinin başrolleri yeni sezon müjdesini verdi

Fox TV yapımı Yasak Elma dizisinin başrolleri Eda Ece ve Şevval Sam dizi hayranlarına yeni sezon müjdesini verdi. Peki Fox TV Yasak Elma dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu? Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlayacak? Soruların yanıtı haberimizde...

02.08.2022-10:58 - (Son Güncelleme: 02.08.2022-10:58)

4 yılı aşkın bir süredir Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda son gelişmeler dikkatle takip ediliyordu. 5. sezonunu tamamlayan dizinin yeni sezon müjdesini Yasak Elma dizisinin başrolleri Eda Ece ve Şevval Sam verdi. Eda Ece ve Şevval Sam’ın açıklamaları üzerine dizi severler Yasak Elma dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Fox TV Yasak Elma dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu? Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlayacak?

Fox TV Yasak Elma dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun, senaristliğini ise Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün üstlendiği Yasak Elma dizisinin başrol oyuncuları Eda Ece ve Şevval Sam, dizinin yeni sezonda da ekranlarda olacağı müjdesini hayranlarıyla paylaştı. 

Yasak Elma yeni sezon

Dizinin sezon finali yapmasıyla beraber tatil yapan Eda Ece, Yasak Elma ekibinin Ekim ayında yeniden bir araya geleceğini söyledi. Geçirdiği trafik kazası sebebiyle diziden ayrılacağı iddia edilen Şevval Sam hakkında da konuşan Ece, başarılı oyuncunun yeni sezonda olacağını söyledi. Güzel oyuncu iddiaların aksine Berk Atan’ın dizinin kadrosunda yer almayacağını ifade etti.

Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlayacak?

Yasak Elma dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda net bir tarih belirtilmedi. Dizinin çekimlerinin en geç Eylül ayında başlaması, dizinin yayın hayatına ise Ekim ayında başlaması bekleniyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal