Fox TV sevilen dizinin fişini çekti: Güçlü oyuncu kadrosu kararı değiştirmedi

Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşan Bir Peri Masalı dizisi, kaliteli oyuncu kadrosuna rağmen hayal kırıklığı yaratarak 13. bölümle yayın hayatına nokta koyacak. Dizinin hayranları bu haberi üzüntüyle karşılarken Bir Peri Masalı dizisi neden final oldu? sorusu merak edilenlerin başını çekiyor.

27.12.2022-17:37 - (Son Güncelleme: 27.12.2022-17:37) Fox TV sevilen dizinin fişini çekti: Güçlü oyuncu kadrosu kararı değiştirmedi

Merve Çolak ve Çağıl Bocut’un yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve başrollerinde Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal ve Hazal Filiz Küçükköse’nin yer aldığı Bir Peri Masalı dizisi her hafta Salı günleri Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşuyordu. Fakat Fox TV yönetimi sürpriz bir kararla dizinin yayından kaldırılmasına karar verdi. Dizinin hayranları bu haberi üzüntüyle karşılarken Bir Peri Masalı dizisi neden final oldu? sorusu merak edilenlerin başını çekiyor.

Bir Peri Masalı dizisi neden final oldu?

Fox TV’den yapılan açıklamaya göre, Bir Peri Masalı dizisi reyting konusunda istenileni veremediği bu akşam saat 20.00’da yayınlanacak 13. bölümle beraber ekranlara veda edecek.

Bir Peri Masalı Neden Final Oldu

Bir Peri Masalı dizisi konusu nedir?

Hayat neden Zeynep'in yüzüne gülmemiştir? Onun, yanında bakıcılık yaptığı insanlardan ne farkı vardır? O da rahat ve konforlu bir hayatı hak etmiyor mudur? Neden hayat ona gülmüyor, yalnızca zorluk çıkartıyordur?

Bu soruları tam da doğum gününde sorarken, Zeynep'in karşısına hayatını değiştirebilecek bir fırsat çıkar. Zeynep, erkek arkadaşı Alp'in kiraladığı arabada bir çanta dolusu para bulunca Alp'le tartışınca, kaza yaparlar. Zeynep'in iki seçeneği vardır: Ya kalıp Alp'in hayatını kurtaracaktır ya da parayı alıp kaçıp kendi hayatını...

Zeynep parayı alıp karanlığa karışır. Bulduğu bu paranın hayatın ona yıllardır çektirdiği çilenin borcu olarak görür. Bu parayla kendisini baştan aşağı yeniden yaratıp, yeni bir kişilik ve geçmişle kapağı cemiyete atacak ve oradan kendisine zengin bir koca bulacaktır.

Fakat Zeynep, kısa bir sürede bu işlerin masallarda yazdığı gibi olmadığını anlar. Cemiyetin küçük ve kapalı dünyasında herkes birbirini ve birbirinin ailesini çok iyi biliyordur. Çok daha planlı davranıp kendisine gerçek bir imaj yapması gerekiyordur. Ve en önemlisi de kendine doğru hedefi seçmesi...

Onur Köksal olur Zeynep'in hedefi. Bambaşka hayatları olsa da kaderleri benzerdir. İkisi de onlara hayatta değer veren tek insan olan annelerini kaybetmiş, ailelerinin içinde kendilerini hep yabancı hissetmişlerdir. Onur, ünlü iş adamı Hamit Köksal'ın en büyük oğlu ve ikinci eşi Harika'dan olmayan tek çocuğudur. Yakışıklı, akıllı ve başarılı olan Onur bütün kızların gözdesi olsa da hiçbir ilişkisi evlilikle sonuçlanmamıştır, bu sebeple Zeynep'in de ideal hedefidir.

Zeynep'in bu ailenin içinde tutunması, Onur ve Köksal ailesinin gözüne girmesi kadar zor olacaktır. Ve kendini gösterip herkesin gözüne girdikçe içinden daha da çıkılamaz bir durumun içine girecek; bulduğu paranın belası, geride bıraktığı ailesi, Alp ve sakladığı gerçekler sürekli peşinden bir gölge gibi gelecektir...

Bir Peri Masalı Neden Final Oldu-1

Bir Peri Masalı oyuncuları kimler?

Bir Peri Masalı oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Alina Boz - Zeynep / Melis

Taro Emir Tekin - Onur Köksal

Nazan Kesal - Harika Köksal

Hazal Filiz Küçükköse - Neslihan Köksal

Müfit Kayacan - Hamit Köksal

Mustafa Mert Koç - Zafer Köksal

Deniz Uğur - Figen Kileci

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal