FOX TV Gülümse Kaderine final mi yapacak, bitiyor mu? Gülümse Kaderine finali kesinleşti

FOX TV ekranlarında yeni başlayan Gülümse Kaderine dizisi final yapıyor. Yeni başlayan dizinin final kararı alması izleyicileri şaşırttı. Dizinin neden final yapacağı merak ediliyor. Peki, Gülümse Kaderine dizisi neden final yapıyor? Gülümse Kaderine final kararı mı aldı? İşte Gülümse Kaderine hakkında tüm merak edilenler…

27.05.2022-16:20 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-16:20) FOX TV Gülümse Kaderine final mi yapacak, bitiyor mu? Gülümse Kaderine finali kesinleşti

Avşar Film tarafından yapılan Gülümse Kaderine dizisinin final kararı herkesi şaşırttı. İlk bölümü ile 27 Nisan’da ekranlarda yerini alan dizinin bu kadar çabuk final kararı alması oldukça merak uyandırdı. Yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in yaptığı dizinin başrollerinde ise Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler yer almaktadır. Peki, Gülümse Kaderine dizisi neden final yapıyor? Gülümse Kaderine final kararı mı aldı? İşte Gülümse Kaderine hakkında tüm merak edilenler…

Gülümse Kaderine final mi yapacak?

Henüz yeni bir dizi olarak ekranlarda yer edinen Gülümse Kaderine dizisi çok erken bir tarihte final yapma kararı aldı. Yayınlanacak olan beşinci bölüm ile final yapacağı açıklandı.

Yaz sezonu dizi olarak ekranlara gelmesi planlanan dizinin yaz sezonuna kavuşmadan final yapacak olması büyük tepki uyandırdı. Birçok kişi dizinin neden erkenden final yapma kararı aldığını araştırıyor. Dizi reytinglerinde istenilen oranları yakalayamaması nedeniyle final yapma kararı aldığını açıkladı.

Gülümse Kaderine neden final yapıyor?

27 Nisan tarihinde yayınlanmaya başlayan Gülümse Kaderine dizisi, izlenme oranlarında istenilen oranlara ulaşamaması nedeniyle ekranlara veda edeceğini açıkladı. Dizi yayınlanacak olan beşinci bölüm ile final yapıyor.

Gülümse Kaderine Final Mi Yapıyor

Oyunculara final kararı açılanmadı

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlere dizinin final kararı aldığı açıklaması yapılmazken oyunculardan tepkilerde geldi. Dizinin başrolünde yer alan Bahar Şahin, "Teşekkürler Birsen ablacığım. Nerede ne zaman başlayacağını ve ne zaman biteceğini de seninle öğrendik" ifadelerini kullandı. Ahu Sungur ise "Bilgi için teşekkürler" yorumunda bulundu.

Gülümse Kaderine konusu ne?

Yetimhanede büyümüş olan iki genç kızın hikayesine değinen dizinin oyuncu kadrosu da oldukça göze çarpıyor. Birbirinden yetenekli oyuncuların yer aldığı dizi Eda ve Yaren isimlerindeki genç kızların hayat hikayelerini anlatmaktadır. Bursa’da bir yetiştirme yurdunda büyüyen iki kız birbirinin her konuda destekçisi olmuştur. Yaren üniversite sınavını kazanarak doktor olma hayali kurarken, eda ise lise terktir. Okuyarak bir şey olunmayacağını düşünen Eda ve hayalleri olan Yaren hiç bilmedikleri olayların içerisinde kendilerini bulacaklardır. On sekiz yaşını doldurduktan sonra kendi ayakları üzerine durmak için çabalayan kızlar gittikleri bir parti ile hayatları değişir. Yaren geçmişin sırlarını aralarken, Eda ise önüne çıkan bütün fırsatları değerlendirmeye çalışır. Hayatın onlara borçlu olduğunu düşünen Eda’nın yapmadığı şey de kalmaz.

Gülümse Kaderine oyuncu kadrosunda kimler var?

Bahar Şahin - Eda

Sude Zülal Güler - Yaren

Aysima Zeynep Erişir - Yaren'in küçüklüğü

Alina Akçay - Eda'nın küçüklüğü

Mine Tugay - Neval

Doğan Bayraktar - Ekin

Erkan Meriç - Fırat

Burak Sergen - Kudret

Ahu Sungur - Gönül

Ertuğrul Postoğlu - Kenan

Yalçın Hafızoğlu - Can

Aslı Sümen - Ayşegül

Ülkü Hilal Çiftçi - Damla

Nazan Diper - Hacer

Aslı Samat - Sibel

Gamze Demirbilek - Sevim

Sevinç Kumaş - Banu

Duygu Arda - Nil

Müge Su Şahin - Lale

Bade Arazlı – Defne

Suna Selen

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal