Fox Haber Selçuk Tepeli istifa mı etti, neden sinirlendi?

FOX TV Ana Haber sunuculuğunu yapan Selçuk Tepelinin yapmış olduğu bugünkü yayınında, yaşanan sinirlenme durumu İnternet'te gündeme oturdu. Haberi izleyen ve İnternet üzerinden takipte olan vatandaşlar İstifamı etti sorularını araştırmaya başlamış durumda. Peki, Fox Haber Selçuk Tepeli istifa mı etti, neden sinirlendi? İşte merak edilen haberimizin detayları sayfamızda yer almaktadır.

20.05.2022-21:07 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-21:07) Fox Haber Selçuk Tepeli istifa mı etti, neden sinirlendi?

FOX TV Ana Haber sunuculuğunu yapan Selçuk Tepelinin yapmış olduğu bugünkü yayınında, yaşanan sinirlenme durumu İnternet'te gündeme oturdu. Haberi izleyen ve İnternet üzerinden takipte olan vatandaşlar İstifamı etti sorularını araştırmaya başlamış durumda. 

Selçuk Tepeli

Fox Haber Selçuk Tepeli istifa mı etti, neden sinirlendi?

Selçuk Tepeli'nin Fox Ana Haber'in bugünkü yayınında sinirlenme olayı İnternet üzerinde gündeme oturmuş durumda. Çiftçiler ile ilgili yapmış olduğu haberde söylediği konuşmalar şu şekilde yer almaktadır. "Efendim şimdi bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı... Geç abi öbür habere geç, gözünü seveyim ya, geç, geç!" diyerek konuşmanın arkasından masada bulunan bardağı alıp fırlattı. Bu yaşanan olay sonrasında, İnternet üzerinden istifa mı etti soruları araştırılmaya başlandı. Ancak herkesin merak ederek araştırmış olduğu konu hakkında hiçbir şekilde net bir açıklama yapılmadı. İlerleyen günlerde bu konu hakkında net bir haber çıkarsa takipte olacağız.

Selçuk Tepeli

Selçuk Tepeli kimdir?

1974 senesinde İstanbul'un Silivri ilçesinde doğmuştur. Eğitimini Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi olarak tamamlamıştır. Daha sonra Yüksek lisansını IEP Rennes'de Avrupa Birliği Avrupa'da Sınırlar ve Kamu Hareketlerinde tamamlamıştır. 2013 senesinde Eksen- Habertürk Tv programı yapmış, 2020 senesinde'de Fox Ana Haber programı sunmaya başlamıştır ve hala haber sunmaya devam etmektedir. Ayrıca ana haberin içinde kendine ayrılmış olan Selçuk Tepeli ile Bir Dakika bölümünü'de sunmaya devam etmektedir.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal