Fox Haber Selçuk Tepeli neden bardak fırlattı? Selçuk Tepeli neye sinirlendi?

FOX TV Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, haber sırasında sinirlerine hakim olamadı ve elindeki kağıtları masaya masada ki su dolu kupayı yere fırlattı. İzleyicileri şoke eden olay neden gerçekleşti. Selçuk Tepeli neden sinirlendi? İşte ayrıntılar.

20.05.2022-20:56 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-20:56) Fox Haber Selçuk Tepeli neden bardak fırlattı? Selçuk Tepeli neye sinirlendi?

FOX TV haber sunucusu Selçuk Tepeli, çiftçilerin sıkıntılarını dile getirirken birden çılgına döndü. Ekran başındakileri şoka uğratan Tepeli, masada ki su dolu bardağı ve elindeki kağıtları yere fırlattı.

FOX TV haber sunucusu olan Selçuk Tepeli, 'köylünün toprağına göz diktiler' adlı haber başlığı ile haber sunarken biranda sinirlerine hakim olamadı ve adeta çılgına döndü.

Haberde çiftçilerin istekleri

FOX TV haber muhabirine yanıt veren çiftçiler kendi şikayetlerini dile getirdiler. Tapusunu alamadıkları yerlerden çıkarttıkları için mağdur olan çiftçiler seslerini duyurmak istediler. Sözlerini şöyle dile getirdiler: 'Bizim kimsenin ekmeğinde emeğinde gözümüz yok. Buralar bize anamızın ak sütü gibi helaldir' derken başka bir çiftçi bu konu hakkında 'Burada 140 yıldır katma değerimiz var. Bu köyde 17 şehidimiz var. Bizler ne günah işledik. Neden bizler tapularımızı alamıyoruz' diyerek dertlerini anlattılar.

Çiftçilerin bazıları işi bıraktı

Selçuk Tepeli, haberinde çiftçilerin bazılarının köyü terk ettiğini asgari ücrette bir iş bulduklarını ve çiftçiliği bıraktıklarını söylediler. Bu duruma itiraz gösteren Selçuk Tepeli, sinirlendi ve elindeki bardak ve kağıtları fırlattı.

Kamera ıslandı

Masada ki su dolu bardağı fırlatan Selçuk Tepeli, suyun kameralara geldiği ve ıslandığı görüldü.

fox haber

selçuk tepeli

fox tv

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal