Formula 1 Rusya Grand Prix İptal mi Edildi? Formula 1'den Son Dakika Rusya Kararı

Formula 1 yönetimi, Rusya - Ukrayna savaşı sonrasında önemli bir karar aldı. Yönetim yaptığı açıklamada, Rusya GP'sinin iptalini duyurdu.

25.02.2022-16:39 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-17:38) Formula 1 Rusya Grand Prix İptal mi Edildi? Formula 1'den Son Dakika Rusya Kararı

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş dünyayı ayağa kaldırmış durumda. Rusya'nın, Ukrayna'yı işgalinin ardından spor dünyasında da yaşanan gelişme büyük yankı uyandırdı. Yaşanan bu gelişme sonrası spor dünyasından Rusya'ya sert tepkiler gelmeye devam ediyor. Spor anlamında futbolda UEFA yönetimi Şampiyonlar Ligi Finali'nin Rusya'nın St. Petersburg şehrinden alınmasına karar vermişti. UEFA'nın aldığı bu karar sonrası Rusya'ya yönelik bir başka tepki de Formula 1 yönetiminden geldi. 


İPTALİ AÇIKLADILAR

Formula 1 yönetimi, Soçi'deki yarışın 2022 takviminden resmen çıkarıldığını duyurdu. Formula 1 yönetiminin Rusya GP'sini iptal etmesi spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Formula 1 yönetimine aldığı karar dolayısıyla gerek spor camiasından gerek dünya kamuoyundan büyük destek geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal