Fırtına’nın kan kaybı sürüyor: Son şampiyonu kimse tanıyamıyor

Süper Lig’de 28. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı. Maç boyunca yakaladığı pozisyonlardan faydalanamayan bordo mavililer sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

09.04.2023-10:07 - (Son Güncelleme: 09.04.2023-10:07)

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında İhsan Derelioğlu’nun çalıştırdığı Trabzonspor, deplasmanda Kemal Özdeş’in yönetimindeki Kasımpaşa ile karşılaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda hakem Burak Şeker yönetiminde oynanan karşılaşmayı Kasımpaşa, Chouiar ve Eysseric’in golleriyle 2-0 kazandı. Trabzonspor bu sonuçla beraber üst üste 2. mağlubiyetini almış oldu.

Kasımpaşa, 2 golle kazandı

Mücadele ev sahibi Kasımpaşa'nın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmada Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri 29. dakikada serbest vuruştan Mounir Chouiar ve 76. dakikada penaltıdan Valentin Eysseric attı.

Kasımpaşa Trabzonspor

Mustafa'nın golü iptal oldu

Kasımpaşa, 57. dakikada Mustafa Eskihellaç ile bir gol daha buldu. Hakem Burak Şeker, VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu izledi. Şeker, pozisyon başlangıcında Mustafa'nın Eren Elmalı'ya faul yaptığını işaret etti ve golü iptal etti.

Trabzonspor, Beşiktaş ile karşılaşacak

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Gaziantep FK ile maç yapmadan 3-0 hükmen kazanan Kasımpaşa, Trabzonspor’u da yenerek 32 puana yükseldi. Üst üste 2. mağlubiyetini yaşayan Trabzonspor ise 44 puanda kaldı.

Gelecek hafta Trabzonspor sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Kasımpaşa ise Adana Demirspor’a konuk olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal