Fırında bayat ekmek olmadığı için öldürüldü!

Karaman'da yaşanılan akıl almaz olayda 19 yaşındaki genç köpeklere bayat ekmek vermek için fırıncıya girdi. Fırıncıdan bayat ekmek isteyen fakat olmadığı için veremeyen fırın çalışanına, 19 yaşındaki genç, sırtından bıçaklayarak öldürdü.

01.08.2022-17:20 - (Son Güncelleme: 01.08.2022-17:42) Fırında bayat ekmek olmadığı için öldürüldü!

Olay öğleden sonra saat 2 sularında, Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı olan Çınarsu Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre 19 yaşındaki genç Yasin A. sokak köpeğini beslemek için fırında çalışan, evli ve 3 çocuk babası olan 29 yaşındaki Ümit Büber'den bayat ekmek istemiş fakat Ümit Büber bayat ekmek olmadığı için veremeyeceğini ifade etmişti. İkili arasında tartışma çıkmış ve çıkan tartışmanın büyümesiyle Büber polise haber vermişti. 


Olay yerine gelen polis, fırından Yasin A.'yı uzaklaştırdı. Polisler olay yerinden uzaklaştıktan sonra geri dönüp fırını gözetlemeye başlayan Yasin A., kapının önüne hava almak için çıkan Ümit Büber'i sırtından bıçakladı. Kanlar içinde yere yığıldıktan sonra mesai arkadaşı tarafından fark edilip  sağlık görevlileri çağrılsa da yapılan tüm müdahalelere rağmen Ümit Büber, hayatını kaybetti. Yaşanılan olayın ardından katil olan Yasin A., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal