Fırat Üniversitesi GSK ile Bismil 1936 Gençlik maçında futbolcular birbirini öldüresiye dövdü!

Elazığda yapılan Bölgesel Amatör Lig maçında olaylar çığrından çıktı, kırmızı kartlar havalardan inemedi. Futbolcuların birbirlerine öldüresiye saldırdığı Amatör Lig maçında tam 18 kişi kırmızı kart gördü. Biber gazı müdahalesinin bile durduramadığı sakinleştiremediği o maçın detayları...

28.03.2022-12:13 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-12:13) Fırat Üniversitesi GSK ile Bismil 1936 Gençlik maçında futbolcular birbirini öldüresiye dövdü!

Arjantin 4. Futbol Ligi'nde, Claypole ve Victoriano Arenas takımları arasındaki maçta gerçekleşen olay sonucunda 36 kırmızı kart gösterilmiştir. Önce iki kırmızı kart çıkan maçta durum 2-0'ken bir faul pozisyonu sonrası her iki takımın oyuncularının birbirine girmesiyle hakemin kalan 20 futbolcu ve 14 yedek futbolcuya kırmızı kart göstermesiyle rekorlar kitabına giren maç olmuştu. Bu rekora yaklaşan bir başka takım da Türkiye'den çıktı. 

Bölgesel Amatör Lig maçında, Bülent Güllü'nün teknik direktörlüğündeki Fırat Üniversitesi GSK ve Mahmut Deri'nin teknik direktörlüğündeki Bismil 1936 Gençlik ve Spor takımları arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Maçın 88. dakikasında Elazığ'ın evinde oynanan maçta Elazığ üstünlük sağlamıştı. Daha sonra bilinmeyen bir sebepten ötürü iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı. 

Bölgesel Amatör Lig

Maç Tamamlanamadı

Polis ve güvenlik güçlerinin müdahale ettiği kavga, biber gazı müdahalesi ile bile durdurulamadı. Güvenlik güçlerinin ayırmakta zorlandığı maçta Fırat Üniversitesi GSK 6 futbolcu ve 1 yoneticisi kırmızı kart görürken, Bismil 1936 Gençlik ve Spor takımından 10 futbolcu ve 1 yönetici kırmızı kart gördü. Maç tatil edildi. Maçın sonucuyla ilgili kararı ve son sözü Türkiye Futbol Federasyonu söyleyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal