Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Valerien Ismael, altyapı oyuncusu Avtandil Duishoev'e hayran kaldı!

Beşiktaş'ın yeni anlaşma sağladığı Fransız teknik adam Valerien Ismael, siyah beyazlıların u19 takımında forma terleten Avtandil Duishoev'in performansını çok beğendi.

28.03.2022-12:05 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-12:17)

-Beşiktaş'ta göreve yeni gelen Valerien Ismael, ayağının tozuyla antrenmanlara katıldığı gibi siyah beyazlıların gelecek sezon kadro planlaması için de kolları sıvadı. Teknik adam yönetimle sürekli transfer konusunda irtibat halindeyken takımdaki futbolcuların durumunu da yakından takip ediyor. Hatta Valerien Ismael son olarak altyapıdaki futbolcuları da izlemeye aldı. Teknik adamın son olarak gözüne çarptığı futbolcu ise 17 yaşındaki Kırgız sol kanat Avtandil Duishoev oldu. Hatta futbolcuyu Tottenham'ın yıldızı Heung-Min Son'a benzetti.

Ismael, genç yıldızı gözüne kestirdi.

Altyapıdaki futbolcu gözüne çarptı

Beşiktaş'ta mesaisine hızlı başlayan ve cumartesi günü U19 takımının, Nevzat Demir Tesislerinde Adana Demirspor'a karşı oynadığı maçın yerinde izleyip sürekli notlar alan 46 yaşındaki teknik adamın dikkatini Avtandil Duishoev çekmiş durumda. Fransız çalıştırıcı tarzını Tottenham'ın Güney Koreli yıldızı Heung-Min Son'a benzettiği Kırgız sol kanat yıldızı hakkında altyapıdaki hocalarından bilgiler istedi.

Avtandil beğenileri üzerinde topladı.

Kırgız futbolcunun kariyeri

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te dünyaya gelen Avtandil Duishoev, 27 Ekim 2004 doğumlu. Kariyerine Beşiktaş'ın altyapısında başlayan genç yıldız, sol kanat ve forvet mevkilerinde forma terletiyor.

1.78 boyundaki Duishoev, aynı zamanda Türk pasaportuna da sahip. 2020 yılından itibaren Beşiktaş U19 takımında top koşturan yıldız isim, bu sezon U19 Süper Ligi ve UEFA Gençlik Ligi de dahil olmak üzere toplamda 10 karşılaşmaya çıktı ve 1 gol attı. Bu anlamda futbolcunun gelişime siyah beyazlı kulüp tarafından büyük önem veriliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal