Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak katıldığı canlı yayında TFF'nin hakemler hakkında aldığı kararlarla ilgisinin olmadığını açıkladı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun hakemlerle ilgili olarak aldığı kararlarla bir alakası olmadığını açıkladı.

28.03.2022-11:25 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-11:25)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak'ın geçtiğimiz haftalarda hakem tartışmaları ile ilgili olarak söylediği sözler gündeme bomba gibi düşmüştü.

Hakem tartışamaları gündeme bomba gibi düşmüştü

Murat Sancak'ın açıklamalarının ardından Türkiye Futbol Federasyonu, tam 13 hakemi görevden alırken ardından Tahkim Kurulu'na yapılan başvuru neticesinde federasyonunun hakemlerle ilgili olarak aldığı karar bozulmuştu.

Başkan alakası olmadığını söyledi

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beyaz TV canlı yayınına bağlanarak haftalardır gündemi meşgul eden hakem tartışmaları ile ilgili olarak konuştu. Başkan Murat Sancak, canlı yayında yaptığı kritik açıklamalarda ;

' Beşiktaş maçından sonra bir açıklama yaptım. 'Sayın federasyon başkanım, sayın MHK başkanım hakemlerin içinden FETÖ'cüleri temizleyin' dedim. Şu hakem FETÖ'cüdür diye bir söylemim olmadı. Gönderilen hakemlerle ilgili MHK başkanının açıklaması var. Daha önceki çalışmalarımız diye. Bunların benim açıklamalarımla bir alakası yok. Ben bir söylemde bulundum, bunu araştıracak olan ben değilim. Bunu devletimizin, federasyonun, MHK'nın araştırması lazım. Hakemlerin gönderilmesi benim açıklamalarımla olmadı. ' ifadelerini kullandı.


Murat Sancak hakemlerle ilgili ne demişti ?

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından hakem tartışmaları ile ilgili olarak söylediği sözlerde ;

' Bunlar hazırlıklı gelmişler. Sayın Nihat Özdemir başkanım, hakemlerin içerisindeki FETÖ'cüleri temizle başkanım. Bunlar hep FETÖ'cülerin eseri. Her kurumda Emniyet'te, Askeriye'de FETÖ'cüler vardı da hakemlerin içerisinde mi yok! Onun için Başkanım, MHK Başkanım sizlerden rica ediyorum. Bu FETÖ'cü hakemleri temizleyin. Bugün az daha katliam olacaktı. Bütün taraftarları galeyana getirdi. Yeter ama artık yeter! Bu kadar hakemlere destek olan biri olarak seyircilerin beni eleştirdiği yerde, hiçbir zaman hakem eleştirmedim. Yeni gelen MHK Başkanını bile aradım. En büyük destek benden olacak ama yeter! Sayın Nihat Özdemir başkanım, lütfen ve lütfen federasyondaki FETÖ'cüleri temizle! Bütün kurumlarda FETÖ'cü varken, TFF nasıl tertemiz? Geçmişte istediklerini şampiyon yaptılar, istediklerini düşürdüler. Bırakın bu işleri! Türk futbolu bu yüzden gelişmiyor. Bırakın iyi oynayan kazansın! Neden müdahale ediyorsunuz? Ben konuştum diye, TFF beni terbiye etmeye kalktı! Rizespor Başkanı 'Silahı getirin, öldüreceğim' dedi, 15 gün verdiler. Ali Ağaoğlu'na 15, Ali Koç'a 15, Murat Sancak'a 421 gün! Bazıları diyor ya 'Hükümet tarafından kollanan takım' diye, zerer kadar alakası yok. Hiç de destek almayan takımız. TFF'nin artık bunları temizlemeli. Sekreterinden, kapıdaki adamına kadar FETÖ'cüleri temizlemeliler. MİT ile işbirliği mi yapar bilmiyorum ama bu isimler biliniyor. ' ifadelerini kullanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal