Galatasaray'ın Rumen futbolcuları Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan hakkında ülkelerinden dikkat çeken iddialar geldi!

Sezon başında Fatih Terim'in yoğun isteği üzerine transfer edilen Rumen futbolcular Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan'ın maaşları Mali Genel Kurul'da eleştiri konusu olmuştu. Futbolcuların maaşıyla ilgili Rumen basınından çarpıcı açıklamalar geldi.

28.03.2022-11:07 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-11:19)

Galatasaray'da bu sezon işler yolunda gitmezken takımda en çok eleştirilen futbolcular ise Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan oldu. Futbolcuların oynadıkları futbol büyük tepki çekiyor. Bunun yanı sıra oyunculara ödenen yüksek paralar da yoğun tepki çeken konulardan birisi haline gelmiş durumda. Son olarak ise futbolcuların mali genel kurulda aldıkları ücretler hakkında yapılan açıklama büyük yankı uyandırdı.

Açıklanan rakamlar tepki çekti

Galatasaray'da Cicaldau için 7, Morutan için ise 3.5 milyon euro ödeyen Galatasaray, futbolculara verilen ücretleri açıkladı. Açıklanan rakamlar gerek sarı kırmızılı camiada gerek diğer futbolseverler tarafından yoğun eleştiri aldı. Bunun üzerine Rumen basınından flaş açıklama geldi.

Cicaldau'nun maaşı gündem oldu.

Romanya'ya göre bir hayli fazla alıyorlarmış

Yapılan haberlerde Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Cicaldau ve Morutan'ın bu duruma rağmen şikayet etmedikleri çünkü Romanya'daki kazançlarına oranla oldukça fazla bir para kazandıkları aktarıldı.

Ayrıca Cicaldau ve Morutan'ın kazançlarının sezon sonunda takımdan ayrılmalarına neden olabileceği aktarıldı. Özellikle Cicaldau'nun ayda 66 bin Euro kazandığı ve Romanya Ligi'nin en çok kazanan ismi olan Runar Sigurjonsson'dan (38 bin euro) oldukça fazla maaş aldığı aktarıldı. 

Morutan çok eleştiriliyor.

Çıkan haberler büyük yankı uyandırdı

Galatasaray'da performansı nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çeken iki futbolcunun aldıkları maaşın fazlalığı genel kurulda büyük tepkilere neden oldu. Futbolcuların aldıkları maaşın durumu sarı kırmızılı taraftarlar tarafından da tepki çekiyor. Bu anlamda iki futbolcunun takımdaki gelecekleri de merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal