Filmlerde böyle senaryo görülmedi: Saygın iş adamlarıyız, Türkiye'ye rezil oluruz

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde şu ana kadarki soygun filmlerinde görülen konuya oldukça benzer bir soygun yaşandı. İlçedeki bir sanayi sitesinin yöneticileri, böcek ilaçlaması yapması için bir firmayla anlaştı. İlaçlama günü geldiğinde ise başlarına gelen olaydan sonra "Türkiye'ye rezil oluruz" diyerek örtbas etmeye çalıştı. İşte konunun devamı...

24.09.2022-10:41 - (Son Güncelleme: 24.09.2022-14:54) Filmlerde böyle senaryo görülmedi: Saygın iş adamlarıyız, Türkiye'ye rezil oluruz

İstanbul’da son dönemin en ilginç soygunlarından birisi yaşandı. Esenyurt'ta bulunan bir sanayi sitesinin yönetimi, iş yerlerinde böcek ilaçlaması yapması için bir firmayla anlaştı ancak başlarına geleceklerden haberleri yoktu. İlaçlama günü geldiğinde ise firmadan gelen kişiler önce biber gazı daha sonra da bayıltıcı madde kullanarak güvenliği aştı. Ardından ise TIR'lar sanayiye sokuldu.

İlaçlama için bir firma ile söz kestiler

İstanbul’un tam ortasında yaşanan soygunda akıl almaz detaylar ortaya çıktı. Sabah’ın haberine göre Eylül ayı başında Esenyurt'taki bir sanayi sitesinin yönetimi, tüm iş yerlerine böcek ilaçlaması yapılması için bir şirketle anlaştı. 

Şirketin sanayiye gönderdiği ilaçlama aracı, önce biber gazı ardından bayıltıcı madde kullanarak güvenlik elemanlarını etkisiz hale getirdi. Ardından TIR'lar sanayiye sokuldu. Kıyafet, yiyecek gibi sitede stoklu tüm malları çalan hırsızlar kaçtı.

İstanbul Esenyurt soygun

Durumu örtbas etmeye çalıştılar

Olay hakkında konuşan site yönetimi, kamera görüntülerini izledikten sonra "Hepimiz saygın iş adamlarıyız, tüm Türkiye'ye rezil oluruz" diyerek durumu örtbas etme kararı aldı ve olay emniyete yansıtılmadı. 

Fakat olay yine de basına sızdırıldı ve iş dünyası gündeminin zirvesine çıktı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal