Filistin için Eylem Grubu: Esed Rejimi 548 Filistinliyi İşkence Yaparak Öldürdü

Filistin için Eylem Grubu'nun açıklamasına göre, Suriye'de rejimin alıkoyduğu bin 748 Filistinliden en az 548'ini işkenceyle öldürdü.

17.04.2019-17:38 - (Son Güncelleme: 17.04.2019-18:01) Filistin için Eylem Grubu: Esed Rejimi 548 Filistinliyi İşkence Yaparak Öldürdü

Filistin için Eylem Grubu yaptığı açıklamada Beşşar Esed rejiminin alıkoyduğu Filistinlilerin en az 548'ini işkence yaparak öldürdüğünü belirtti.

Filistin için Eylem Grubunun, Suriye'de Esed rejiminin cezaevlerinde tuttuğu Filistinliler hakkında yayımladığı raporda, rejimin alıkoyduğu binlerce Filistinlinin durumunu gizlemeyi bildirildi.

Söz konusu raporda, Suriye'de bin 748 Filistinlinin rejim kuvvetlerince alıkonulduğu, alıkonulanların türlü işkencelere maruz kaldığı belirtildi.

ALIKONULANLAR ARASINDA KADIN VE ÇOCUKLAR DA BULUNUYOR 

Alıkonulanlar arasında kadın ve çocukların da bulunduğu vurgulanan raporda, rejimin bu kişilerden en az 548'ni öldürdüğünün altı çizildi.

Rejim, geçtiğimiz mayıs ayında yoğun olarak Filistinli mültecilerin ikamet ettiği Yermük Kampı'ndaki sivilleri zorunlu göçe maruz bırakmıştı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal