FIFA'dan Atiba Paylaşımı!

Spor Toto Süper Lig'in 33. Haftasında Beşiktaş'ın Alanyaspor ile karşı karşıya geldiği müsabakada 38 yaşındaki Atiba Hutchinson, 3 asist ile yıldızlaşırken FIFA, resmi hesabından Kanadalı yıldız hakkında paylaşım geldi.

08.04.2021-11:44 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-11:44) FIFA'dan Atiba Paylaşımı!

38 yaşımdaki Kanadalı oyuncu Atiba Hutchinson, 20'lik delikanlılara adeta taş çıkaran bir oyun sergiliyor. Siyah beyazlılarda bu sezon 29 karşılaşmada forma şansı bulan Atiba Hutchinson, bu maçlarda yaptığı 4 gol 8 asistlik performansla takımının öne çıkan isimlerinden biri haline geldi.

Son olarak Spor Toto Süper Lig'in 33. Haftasında Beşiktaş'ın sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldiği karşılaşmada 3 asist yapan yıldız oyuncu karşılaşmaya damga vurdu.

Karşılaşmanın ardından FIFA'nın resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu Atiba Hutchinson paylaşımı ise gecenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.


FIFA, yapmış olduğu paylaşımda Atiba Hutchinson ile ilgili ;

' Ahtapotların okyanustaki en kreatif canlılar arasında olduğu söylenir. Asistlerle yapılan hat-trick, 'Ahtapot'un neden Boğaz'ın en kreatifleri arasında olduğunu gösteriyor." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal