FIFA 2021 Puskas'a Aday Goller Belli Oldu!

FIFA'nın her yıl vermiş olduğu yılın en güzel golü ödülünde bu yılın en güzel gollerinde adaylar belli oldu.

30.11.2021-15:34 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-15:42)

FIFA'nın her yıl düzenlemiş olduğu dünyada yılın en güzel golüne verilen ödül olan Puskas golü ödülü yine bu sene sahibini buluyor. Bu yıl da önceki yıllar gibi birbirinden muazzam goller kıyasıya yarışıyor. Puskas'ın sahibini bulacağı goller FIFA tarafından futbolseverlerin beğenisine sunuldu. Dünyanın çeşitli yerlerinden enfes gollerin sıralandığı listeyi futbolseverler oylamaya başladı. Kısa süre içerisinde bu önemli ödül sahibini bulacak. Futbolseverler bu harika golleri merak ederken enfes golleri sizin için derledik. FIFA'nın vermiş olduğu Puskas ödülü bizim çok yakından tanıdığımız bir ödül olarak bulunuyor. Çünkü bu ödülü hem A Milli Takımı'nın efsane futbolcusu Hamit Altıntop hem de bir dönem Süper Lig devlerinden Fenerbahçe formasını terleten Miroslav Stoch atmıştı.

HAMİT ALTINTOP PUSKAS ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLMUŞTU

A Milli Takım'ın ve Bayern Münih'in efsane futbolcularından Hamit Altıntop 03.09.2010 tarihinde Kazakistan ile oynanan Dünya Kupası Elemeleri grup karşılaşmasında Türkiye'nin, Kazakistan'ı 3-0 mağlup ettiği maçta takımın 2. golünü atmıştı. Hamit Altıntop'un, Kazakistan'a karşı attığı takımın 2. golü büyük ses getirmişti. Hamit Altıntop kendisine köşe vuruşundan gelen enfes ortayı çok isabetli bir şekilde uzaktan etkili bir vuruşla gol yapmıştı. Hamit Altıntop bu golle Puskas ödülünün sahibi olmuştu.


MİROSLAV STOCH DA PUSKAS ÖDÜLÜNÜ KAZANMIŞTI

Bir dönem Fenerbahçe formasını terleten yıldız futbolcu Miroslav Stoch, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni kendi evinde ağırladığı Süper Lig maçında Brezilyalı Alex de Souza'nın köşe vuruşundan gelen ortasına harika bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturmuştu. Miroslav Stoch bu golle 2012 yılında Puskas ödülünün sahibi olmaya hak kazanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal