FETÖ'nün Kadın Tüccarı İfşa Oldu!

FETÖ'nün kadın tüccarı olan Mehmet Ç. yakalandı.

25.02.2021-17:04 - (Son Güncelleme: 25.02.2021-17:04) FETÖ'nün Kadın Tüccarı İfşa Oldu!

FETÖ terör örgütünün ahlaksız faaliyetleri sürdürdüğü ortaya çıktı. Örgüt, Avrupa ve Türkiye’de etkili isimleri ele geçirmek için kadın fahişeleri kullandığı ortaya çıktı. FETÖ’nün Avrupa kadın tüccarı ise Sosyal medyada Letonya Muhtarı kodu kullanan Ankaralı Şıhbızınlı Mehmet Ç. adlı kişi olduğu öğrenildi

Haber365.com.tr | Özel 

FETÖ terör örgütünün Türkiye’ye yönelik kurduğu oyunlar ve tezgahlar bir bir deşifre ediliyor. Önce BM ile NATO’nun yanısıra uluslararası düzeyde Türkiye’ye yönelik itibar suikastı teşebbüsünde bulunan casusluk ve ihanet şebekesi FETÖ, istediğini elde edemeyince şimdi de yeni yollar deniyor.

Türkiye’nin teröre destek verdiği propagandası tutmayan örgüt, yapılan operasyonlar sonucunda yurt içinde ciddi bir güç kaybı yaşadı. NATO, BM ve AB zeminlerinde Türkiye’nin delilleriyle yaptığı girişimlerle iftiraları boşa düşen terör örgütü, yeni ve çok iğrenç bir yola başvurduğu ortaya çıktı. 

Haber365.com.tr editörlerinin ulaştığı bilgilere göre, Balkanlarda yapılan bir operasyon sonucunda ele geçirilen FETÖ mensubu terörist, örgütün Avrupa ve Türkiye’ye yönelik yeni ahlaksız oyununu anlattığı öğrenildi. Etkin pişmanlık yasasından faydalanan teröristin ifadesinde ''FETÖ örgütünün başta Almanya ve Hollanda olmak üzere AB üyesi ülkeler ve Türkiye ile dostluk ilişkileri geliştiren Balkan ülkelerinde Adolf Hitler’in istihbarat servisi olan SS istihbarat servisinin klasikleşmiş kadın silahını kullandığını''itiraf ettiği öğrenildi. Örgütün bu kadın fahişeleri kullanarak bu ülkelerdi etkin isimleri tuzağa düşürmeye çalıştığı da alınan bilgiler arasında bulunuyor. 

FETÖ terör örgütünün AB ve Balkanlar’da ekonomi, siyasal ve sosyal alanda etkin olan isimleri kadın fahişeler üzerinden ele geçirerek hem ulusal hem de uluslararası platformlarda Türkiye aleyhine kullanıyor. FETÖ’cü teröristin belirttiğine göre Almanya, Hollanda, Fransa ve Belçika başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinde büyük ve orta ölçekli işveren pozisyonunda olan Türkleri kadınları kullanarak şantajla örgütün çıkarları için kullanılmaya çalışıyorlar. 

FETÖ terör örgütünün kadın casusların başında Letonya’da bulunan bir kişinin yönettiği belirtiliyor. Sosyal medyada “Letonya Muhtarı” kod adıyla Türkiye’de önemli isimleri yine sosyal medya üzerinden tuzağa düşürmeye çalışan Letonya Muhtarı kod isimli Ankara nüfusuna kayıtlı Mehmet K’nın kadın fahişeler organizasyonunu yönettiği öğrenildi.

Letonya’da ikamet etmesine rağmen, Bulgaristan, Litvanya, Romanya, Ukrayna gibi ülkelerdeki yoksul ailelerden kızlarını para karşılığı satın alarak örgüte ait turizm işletmelerinde eğittikten sonra hedef şahısların üzerine gönderiyor.

Türkiye’den bir çok siyasi partiden etkin insanları bu şantaj yöntemi ile rehin aldığı belirtilen ''Letonya Muhtarı'' kod Ankaralı Şıhbızınlı Mehmet’in, Letonya’nın zengin ailelerinden birinin kızı ile evlendiği ve başkent Riga’da yüksek güvenlikli bir evde oturduğu da alınan bilgiler arasında bulunuyor. 

Dışarıya karşı ''iyi bir aile babası'' görüntüsü veren Ankaralı Şıhbızınlı Mehmet’in ''turizm'' maskesi altında kullandığı kızları Türkiye ve Avrupa’daki hedeflerin üzerine gönderdiği de belirtildi.

Letonya Muhtarı kod FETÖ’cü teröristin organize ettiği fuhuş çetesi, II. Dünya Savaşı’ndan bu yana ortaya çıkarılan en büyük fuhuş çetesi olduğu belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal