FETÖ'nün Hücre Evlerine Operasyon:41 Gözaltı!

FETÖ'nün hücre evlerine yönelik Kayseri'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 15 ilde aranan 41 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi.

23.10.2019-09:45 - (Son Güncelleme: 23.10.2019-09:37)

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat şubesi ekipleri tarafından, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması çerçevesinde aranan ve firari durumda bulunan şüphelilerin yakalanmalarına yönelik çalışma başlatıldı.

Kayseri merkezli olmak üzere, Mersin, Kahramanmaraş, Trabzon, Batman, Niğde, Nevşehir, Kocaeli, Konya, Sivas, Aksaray, Hakkari, İstanbul, Ankara ve Karaman'da yürütülen soruşturmalar kapsamında aranan 41 şüphelinin Kayseri'de örgüte ait hücre evlerinde ikamet ettikleri belirlendi. 

35 Adrese Eş Zamanlı Operasyon 

Daha önce meslekten alınmış asker, polis, öğretmen, sağlıkçı, gelir uzmanı, mühendis ve özel sektör çalışanı şüphelilerin yakalanması için 35 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

6 çiftin de içinde bulunduğu zanlıların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Bu arada, haklarında gözaltı kararı verilen şüphelilerin örgüt evini kullandıkları, gelen talimatlar yönünde yerlerini belli etmemek için evleri kendi adlarına kiralamadıkları, elektrik ve doğal gaz gibi abonelikleri de kendi üstlerine yapmadıkları ve komşularına isimlerini açıklamadıkları öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal