Fernando Muslera, Galatasaray'da en unutamadığı karşılaşmanın Kadiköy'de Fenerbahçe karşısında şampiyon oldukları maç olduğunu söyledi

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamalarda en unutamadığı karşılaşmanın Kadiköy’de Fenerbahçe derbisinde kazandıkları şampiyonluk maçı olduğunu söyledi.

11.05.2022-15:32 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-15:32)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da uzunca bir süredir forma giyen ve kaptanlığa yükselen Uruguaylı futbolcu Fernando Muslera, sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelmişti.

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, kulüp televizyonuna konuk olarak çok özel açıklamalarda bulundu. Fernando Muslera, en unutamadığı karşılaşma, sarı kırmızılı taraftarlar ve transfer süreci hakkında söylediği sözlerle büyük ses getirdi. Fernando Muslera, yaptığı açıklamalarda ;

‘Kadiköy unutulmazdı…’

En unutamadığım şampiyonluk, Kadıköy'dekiydi. Fenerbahçe, kutlamada ışıkları kapattı ve bizim eğlenmemiz için harika bir ambiyans yarattı.


‘Bu kadar uzun kalacağımı tahmin etmemiştim’

Galatasaray'a ya da başka bir kulübe imza atarken oyuncu imza attığı günden bitiş tarihine olan kısımla ilgilenir. Asla bu kadar uzun kalacağımı tahmin etmezdim. Galatasaray'da ve Galatasaray ailesinden olmaktan çok gururlu ve mutluyum.

‘O zamanlar gol yediğimde ağlıyordum…’

11 yaşıma kadar sadece futbol oynuyordum. Bir gün kaleci antrenmana ya da maça gelmedi tam olarak hatırlamıyorum. Antrenörüm uzun olduğumu ve kaleye geçmek isteyip istemediğimi sordu. Hayır, kalede olmak, gol yemek istemiyorum dedim. O zamanlar gol yediğimde ağlıyordum, bu beni üzüyordu. Sonra yarı zamanlı kaleci ve yarı zamanlı oyuncu olmaya ikna ettiler, böyle oldu durum.

‘Yaşadığım sakatlık en kötüsüydü’

En iyi gün, 2015'te 3 kupa kazandığımız gündür. Benim düşünceme göre hepimiz için en iyi dönem o. Kötü için de yakın dönem söyleyeceğim. 2020'den bugüne kadarki sakatlığım ve umuyorum ki kısa zamanda bitecek.

‘Galatasaray taraftarları bizim 12. Oyuncumuz’

Bizim 12. oyuncumuz (Türkçe) Gerçekten muhteşemler. Arkamızda durdular, kötü durumda bile stada gelip bizi desteklediler. Bu taraftarlar, her kulübün sahip olabileceği bir şey değil. Bizimle her anımızda oldukları için çok mutluyum. Sadece iyi günlerde değil hep yanımızda oldular. Onlar bizim 12. oyuncumuz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal