Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan adaylık açıklaması!

Galatasaray’da yaklaşan başkanlık seçiminde sık sık ismi gündeme gelen eski Başkan Ünal Aysal, yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi.

11.05.2022-14:53 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-14:53) Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan adaylık açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü’nde yapılacak olan başkanlık seçimi öncesinde adı sık sık adaylık ile anılan eski Başkan Ünal Aysal, bu zamana kadar adaylık konusunda bir girişimde bulunmamıştı.

Görev aldığı sürecin ardından borçların yükselmiş olması nedeniyle sık sık eleştirilen Ünal Aysal, hem bu yapılan eleştirilere hem de başkanlık seçimi hakkında açıklamalarda bulundu.


Ünal Aysal'dan Galatasaray açıklaması!

Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Radyo Gol’e yaptığı çarpıcı açıklamalarda ;

‘ Galatasaray'da kalsaydım borçlar azalırdı. Giderlerden kısarak borçları ödeyemezsiniz. Borçları ödemek için gelirleri arttırmak gerekir. Sayın Aziz Yıldırım gibi, belki 20 sene kalmak istemezdim. Ama bir dört yıl daha kalsaydım, borçlar da azalırdı. Evet görev yaptığımız sürede borcu düşüremedik. Yatırımlar yaptık. Bu yatırımları yapmasaydık, düşerdi. Takımın değerini arttırdık. Bizden sonra gelenler bizim portföyümüzden oyuncuları sattı. Galatasaray değişim döneminde. 117 sene evvel kurulduğu yerde değil. Seçilecek arkadaşlarımız, bu değişimi sağlayabilmeli… Galatasaray'a, Galatasaraylılara darılmak mümkün değil. İçim rahat olarak ayrıldım. Ne rakamsal, ne onursal olarak Galatasaray’a kötülük yapmadım… ‘ ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal