Ferman Toprak katıldığı programda henüz çocukken uğradığı silahlı saldırıyı anlatarak yaşadığı zorluklardan bahsetti

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak aşiret bir ailede büyümenin zorluklarından ve çocukken uğradıkları silahlı saldırıyı anlattı.

07.04.2022-16:31 - (Son Güncelleme: 07.04.2022-16:31)

Sesi ve şarkılarıyla ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen ünlü şarkıcı Ferman Toprak, katıldığı programda çok konuşulacak itiraflarda bulundu. Yıllardır sürdürdüğü başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla ilgili merak edilenleri anlatan ünlü şarkıcı, kimsenin bilmediği ve başına gelen olayları anlattı. Henüz 3-4 yaşındayken ailesiyle silahlı saldırıya uğratarak kan donduran gerçeklerden bahseden Toprak; ''1978 yılında annem ve teyzemin gözü önünde 3 dayım, anneannem ve dedem kalaşnikofla tarandı ve öldü. Öldüren de üvey dayım. Kan davası meselesinden onun beynine girmişler. Ben o zaman 3-4 yaşındaydım. Adana'ya dönüş yapmak için Urfa garına gittik. Otobüse binecekken bizi çapraz bir kalaşnikof ateşine tuttular. Annem üçümüzü kucağına alıp yere eğiliyor ve Ayetel Kürsi okuyor. Balistik raporundan çıkan sonuca göre 178 kurşun arabaya isabet ediyor. Bize hiç isabet etmedi ama aracı kullanan şoför hayatını kaybetti'' diyerek yaşadıkları korku dolu anları anlattı. 

Ferman Toprak silahlı saldırıya uğradığını anlattı

Toprak: 12 yaşıma kadar kekeme kaldım 

Yaşanan korkunç saldırı sonrasında ve ölümle henüz çocuk yaşta burun buruna gelen ünlü şarkıcı Ferman Toprak 12 yaşına kadar kekeme kaldığını söyledi. Toprak;'' Bu olaydan sonra 12 yaşına kadar kekeme kaldım. 3 yaşındaki bir çocuğun çektiği travmayı düşünebiliyor musun? İlkokulda 1'den 100'e kadar saymayı öğretiyorlardı ben kekeleyerek 1 diyene kadar arkadaşlarım 100'ü sayıyordu. O kekemeliği de 12 yaşına kadar şarkı söyleyerek atlattım. Kekemeler konuşurken sıkıntı yaşıyor ama şarkı okurken sıkıntı yok. Ben çok şükür konuşmadaki kekemeliği de yendim. Sonrasında da bülbül olduk'' diyerek çok konuşulacak konuların altına imzasını attı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal