Ferhat Gündoğdu ses kaydı yüzünden mi istifa etti? Ahmet Çakar'dan ses kaydı iddiası

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun istifa etmesinin yankıları sürerken spor yorumcusu Ahmet Çakar’dan dikkat çekici bir ses kaydı iddiası geldi. Peki Ferhat Gündoğdu ses kaydı yüzünden mi istifa etti? İşte son gelişmeler...

18.04.2022-10:19 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-10:19) Ferhat Gündoğdu ses kaydı yüzünden mi istifa etti? Ahmet Çakar'dan ses kaydı iddiası

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, geçtiğimiz haftalarda istifasını açıklayarak görevinden ayrılmıştı. Özdemir’in istifasının etkileri geçmeden yeni bir istifa haberi de Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) geldi. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun 17 Nisan 2022 Pazar günü görevinden istifa ettiği öğrenilmişti. Ferhat Gündoğdu’nun neden istifa ettiği tartışılırken Beyaz TV’de spor yorumculuğu yapan Ahmet Çakar’dan konu hakkında önemli bir iddia etti. Aynı zamanda eski bir hakem de olan Ahmet Çakar, Ferhat Gündoğdu’nun bir ses kaydı sebebiyle istifa ettiğini iddia etti. Bu iddiaların üzerine bir çok insan ‘’Ferhat Gündoğdu ses kaydı yüzünden mi istifa etti?’’ sorusunu tartışıyor.

Ferhat Gündoğdu ses kaydı yüzünden mi istifa etti?

Ahmet Çakar ses kaydı

Ahmet Çakar, Ferhat Gündoğdu’nun istifası hakkında bazı kaynaklardan önemli bilgiler aldığını söyledi. Gündoğdu’nun Beylerbeyi Tesisleri’nde bir telefon aldığını ve Ferhat Gündoğdu’ya bir ses kaydı dinlettiklerini ve MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’nun bu ses kaydı sebebiyle istifasını verdiğini iddia etti.

Ferhat Gündoğdu’ya dinletilen ses kaydını kanunlar gereği yayınlayamayacağını ifade eden Çakar, bu ses kaydının yurt dışındaki bir sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanması halinde Türk futbolunda deprem etkisi yaratacağını vurguladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal