31.08.2021-12:33 (Son Güncelleme:31.08.2021-14:01)


1

Nilgün Belgün

Nilgün Belgün

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün; 'Ah Ferhan Şensoy’u kaybetmişiz çok ama çok üzgünüm. Mekanı cennet olsun canım arkadaşımın' sözleriyle üzüntüsünü ifade etti.



2

Ata Demirer

Ata Demirer

Ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer; 'Çok üzüldüm.. Ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim Herkesin hayatına bir noktada dokunmuştur büyük usta ,hepimizin başı sağ olsun.' ifadelerini kullandı.



3

Armağan Çağlayan

Armağan Çağlayan

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan da Ferhan Şensoy'un ardından 'Her yazdığıyla, her oyunuyla, her rolüyle hepimize çok şey öğretti... Yattığınız yer incitmesin Ferhan Hocam... Güle güle...' sözlerini paylaştı.



4

Cem Davran

Cem Davran

Ünlü oyuncu Cem Davran; 'Çok saçma, çok acayip, çok şaka sanki, bu olur mu ya durup dururken şimdi.' ifadelerini kullandı.



5

Zerrin Özer

Zerrin Özer

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer de Ferhan Şensoy'un vefatının ardından paylaşımda bulundu.



6

Ahmet Mümtaz Taylan

Ahmet Mümtaz Taylan

Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ise; 'Kül yutmaz mizahıyla tiyatromuzun darağacının gelişmesine unutulmaz katkıları olmuş bir ustayı kaybettik. Çok daha güzel günler görmeyi hak ediyordu. Nurlar içinde yatsın.' ifadelerini kullandı.



7

Mert Fırat

Mert Fırat

Oyuncu Mert Fırat; 'İlham olduğun, çığır açtığın meslek hayatımızın medarı iftiharı, ustamız, dik duruşunla, hiç durmayan üretme azminle bizlere hep ışık oldun. Yattığın yer incitmesin, devrin hep daim oldu daim olacak...' sözleri ile üzüntüsünü ifade etti.



8

Işıl Yücesoy

Işıl Yücesoy

Başarılı oyuncu Işıl Yücesoy ise; 'Ferhan bu şaka mı !? Koca bir devri beraberinde alıp götürdün. Yazacak, konuşacak söz bile bulamıyorum... İçim acıyor...' sözlerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr