27.08.2022-08:33 (Son Güncelleme:08.08.2023-08:48)


1

Ferhan Şensoy

Ferhan Şensoy

Tiyatronun başarılı ismi Ferhan Şensoy, bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Dün akşam yapılan tüm müdahalelere rağmen ünlü isim hayatını kaybetti. Daha önceden anjiyo olmuştu.



2

Billur Kalkavan

Billur Kalkavan

Kalkavan'ın son günlerde pizza istediğini söyleyen sevgilisi "'Canım pizza istiyor. Pizza yiyelim mi?' demişti. Ben de pizza getirdim ama yemek nasip olmadı, kötüleşti çünkü sonra. Bu enfeksiyon onun vücudunu öyle yıprattı ki, tuvalete bile kucağımda götürüyordum. Hatta bu duruma düşmesi onu içten üzüyordu. Çok gururlu bir kadındı, 'Buğra'ya yük mü oluyorum' diye hisse kapıldığını düşünüyorum" açıklamasında bulundu.



3

Erkin Koray

Erkin Koray

Türk Rock müziğin efsane isimlerinden biri olan usta sanatçı Erkin Koray, Kanada’da hayatını kaybetti. Rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Koray hakkındaki acı haberi kızı sosyal medya hesabından duyurdu. Damla Koray, babasını şu ifadelerle ebediyete uğurladı: "Ben kızın ve seni baba deyip bağrına basan canlar, güzel enerjimizi, sevgimizi, saygımızı ve alkışlarımızı senden bir gün bile eksik etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Eserlerin dilimizde, aşkın kalbimizde yaşayacak, daima ve ilelebet. Dilerim bu dünyada bulamadığın barış ve huzuru başka bir dünyada bulursun. Doğrusu hiç şaşmayan, tanıdığım en sağlam adam; Anadolu rockın mucidi, sevgili babam... Benim için yaptıklarına minnettarım. Ne desem hakkını vermiş olmam. Eminim 'senin çocuklar' da ülkelerini, kültürlerini ve onlara layık gördüğün cumhuriyeti ileri götürmek adına yaptıklarına her zaman minnettar kalacaktır. Hakkını helal et."



4

Nurhan Damcıoğlu

Nurhan Damcıoğlu

Sanat dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Nurhan Damcıoğlu'nun vefat ettiği öğrenildi. 82 yaşında hayata gözlerini yuman Nurhan Damcıoğlu son kantocu olarak biliniyordu. Hem kanto hem şarkıcılık hem de oyunculuk yapan Damcıoğlu'nun vefatı sanat camiasını yasa boğdu. Bir süredir kalp yetmezliği tedavisi gören sanatçının vefat haberi sosyal medada gündem oldu.



5

Seyyid Abdülbaki El-Hüseyni

Seyyid Abdülbaki El-Hüseyni

Adıyaman Menzil Şeyhi olarak tanınan din adamı Hakk'a yürüdü. Gavsi Sani Sultan Seyyit Abdulbaki El-Hüseyni, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Yaşlılığa bağlı vefat etiği ortaya çıktı. Ömrünü Allah yoluna adayan Menzil Şeyhi, tedavi gördüğü hastanede bugün saat 14.10'da hayatını kaybetti. Şeyh'in vefaatı İslam alemini derinden sarstı.



6

Rana Cabbar

Rana Cabbar

Aşk-ı Memnu dizisindek rolü hazfızalara kazanan usta oyuncu Rana Cabbar, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.



7

Köksal Engür

Köksal Engür

Oyuncu Cengiz Bozkurt, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Köksal Engür abimizi böbrek yetmezliğine bağlı komplikasyonlar sebebiyle kaybettik. Cenazesine dair açıklamayı yarın yapacağız. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerinin başı sağ olsun." ifadeleriyle sanatçının vefatını duyurdu.



8

Hülya Avşar ve Cihan Ünal’ın başrollerinde yer aldığı Kadın İsterse dizisinde yer alan usta oyuncu Kazım Akşar'dan acı haber geldi. Usta oyuncu Kazım Akşar'in ölüm sebebi de merak edildi. Ünlü tiyatro sanatçısı Akşar’ın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.



9

Emel Atıcı

Emel Atıcı

Türkiye'yi yasa boğan depremde, 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde yer alan oyuncu Emel Atıcı ve kızı Püryan Atıcı'nın da depremde hayatını kaybettiği ortaya çıktı.



10

Burhan Çaçan

Burhan Çaçan

62 yaşındaki ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Haberi alan Çaçan'ın hayranları ise evinin önünde toplanmaya başladı.



11

Fatma Girik ölüm yıldönümünde anıldı

Fatma Girik ölüm yıldönümünde anıldı

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Fatma Girik için anma töreni düzenlendi. Törende gözyaşlarını tutamayan Nur Sürer ise "Bizim için konuşmak çok zor. Buraya gelirken 1 yılın ne kadar çabuk geçtiğini düşündüm. Sanki böyle dün daha şehir tiyatrolarındaymışız gibi. Fato ile 1985’te tanıştım. Yılanların Öcü filminde birbirimizi çok sevdik. İkimiz de biraz serseriydik. Onun bir minibüsü vardı. Birlikte sabah çıkıp çalışacağımız köye giderdik. Kadir İnanır çok sinirlenirdi bize. ‘Kadın başınıza minibüslerle gidiyorsunuz geliyorsunuz köye’ filan diye. Sonra tabii hiç kopmadık yani ölünceye kadar. Ölünceye kadar elini benim sırtımdan hiç çekmedi” dedi.



12

Hakan Yelbiz

Hakan Yelbiz

Birçok sanatçı ile yaptığı çalışmalarla bilinen müzisyen Hakan Yelbiz, trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti. Ünlü müzisyenin kullandığı araç şarampole yuvarlandı.



13

Pakize Suda

Pakize Suda

2.sayfaofficial Bir süredir demans hastalığıyla mücadele eden oyuncu ve yazar Pakize Suda (70) hayatını kaybetti. Geçen perşembe beynine pıhtı atan Suda’nın tedavi gördüğü Fethiye Devlet Hastanesi’nde vefat ettiği öğrenildi.



14

Hülya Şenkul

Hülya Şenkul

Türkiye'nin önemli söz ve beste yazarlarından Bursalı sanatçı Hülya Şenkul hayatını kaybetti. 5 ay önce geçirdiği kaza sonrası tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Şenkul, son yolculuğuna uğurlandı.



15

Halit Kıvanç

Halit Kıvanç

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden usta gazeteci ve spiker Halit Kıvanç'ın cenaze töreni Zincirlikuyu'da gerçekleşti. Kıvanç'ın cenaze törenine birçok ünlü isim ve sevenleri katıldı.



16

Ünlü oyuncu Rıza Akın beyin kanaması geçirdi. Kötü haberi meslektaşı Menderes Samancılar sosyal medya hesabından "Rıza Akın kardeşim beyin kanaması geçirdi. Yoğun bakımda" sözleri ile duyurdu. Menderes daha sonra ise Rıza Akın'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.



17

Halit Kıvanç'ın cenazesine yoğun ilgi gösterilirken, İmam cenaze namazını kıldırmak için kalabalığı uyarmak zorunda bulundu. Canlı yayınlanan cenaze törenindeki izdiham anları ise sosyal medyada saygızızlık olarak yorumlandı.



18

Rasim Öztekin

Rasim Öztekin

Ünlü oyuncuya Rasim Öztekin’e kalp yetmezliği tanısı kondu. 8 Mart 2021 tarihinde kalp yetmezliği tanısı konan ünlü oyuncu geçirdiği kalp krizi sebebiyle yoğun bakıma kaldı. Aynı günün akşamında ise hastanede, 62 yaşındayken hayatını kaybetti.



19

Ankara’da müzisyen Onur Şener vahşi şekilde öldürüldü. Haluk Levent’in iddiasına göre çeşitli kamu kuruluşlarında çalışan A.G., S.S. ve İ.K., Onur Şener'den şarkı istedi. Şener şarkıyı bilmediği için sahnede bu şarkıya yer vermedi. Üç cani, müzisyen Şener'i cam şişelerle öldüresiye dövdü. Hastaneye kaldırılan genç müzisyen hayatını kaybetti.



20

Erdem Cem Tınarlıoğlu'nun annesi Selma Tınarlıoğlu

Erdem Cem Tınarlıoğlu'nun annesi Selma Tınarlıoğlu

Boyner Grubu yönetim kurulu üyesi Erdem Cem Tınarlıoğlu'nun annesi Selma Tınarlıoğlu hayatını kaybetti. Ünlü ismin acı kaybı için yakınlarından başsağlığı dilekleri geldi. Cenaze töreninde ayakta durmakta zorlandığı belirtildi.



21

Osman Wöber

Osman Wöber

Kurtlar Vadisi’nde Tuncay Kantarcı karakterini canlandıran ünlü oyuncu Osman Wöber, kalp krizi geçirdiği söylenmişti. Hayatını kaybeden ünlü oyuncunun bu acı haberini Zafer Algöz "Sevgili arkadaşımız Osman Wöber ani bir kalp kriziyle veda etmiş diye haber geldi az önce. Çok üzgünüm. Başımız sağ olsun." sözleriyle sosyal medya hesabından duyurmuştu. Ancak iddialara göre şeker hastası olan Wöber, hastalığına yenik düştü. Son olarak cenazede Wöber'in eski rol arkadaşlarından Polat ve Süleyman Çakır'ın gelmemesi büyük tepki çekti.



22

Latif Doğan

Latif Doğan

Bir süredir rahatsız olan ve hastanede tedavi gören Ayşe Doğan hayatını kaybetti. Ünlü türkücü acılı haberi “ANA’mız Ayşe doğan hakkın rahmetine kavuştu 29 Temmuz Cuma günü öğlen namazında Besni Tuğsuzlar Camii’den kaldırılacaktır. Rahatsızlığı boyunca tüm imkanlarını kullanan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarına, ziyaret eden, arayan ve sosyal medyadan yazan tüm dostlara sonsuz teşekkürler.” sözleri ile duyurdu.



23

Hollywood'un ünlü oyuncusu Anne Heche geçtiğimiz günlerde geçirdiği tarfik kazası sonrası yoğun bakımdaydı. Beyin ölümü gerçekleşen ünlü isim sabah saatlerinde hayatını kaybetti.



24

Aytaç Kardüz

Aytaç Kardüz

Trt'nin eski yüzlerinden birisi olan 79 yaşındaki Kardüz kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti. Bodrum'da denizde yüzdüğü sırada kalp krizi geçirip hayatını kaybeden ünlü isim için Uğur Dündar "Üzerimde büyük emeği olan, değerli hocam, TRT'nin efsanevi haber sunucularından Aytaç Kardüz'ü kaybettik. Üzüntümü ifade edecek sözcük bulamıyorum. Mekânı cennet olsun..." dedi. Kardüz'ün ölümü TRT Haber'de de üzüntüyle anıldı.



25

Berk Bayındır

Berk Bayındır

Beta lakabı ile bilinen ünlü rapçi Berk Bayındır, bu sabah Kağıthane’de yaşadığı lüks rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybetti. Oğlunun ölüm haberini alınca olay yerine koşan acılı baba Nezih Bayındır ise, “Oğlum Berk Bayındır Beta olarak tanınıyordu kendi piyasasında. 31 yaşında gencecik bir fidan bu şekilde. Yalnız yaşıyordu, kız arkadaşı iki gün önce yanına gelmişti. Dün biz ailecek beraberdik. Yemek yedik. İyiydi" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr