Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur sahne aldığı mekanda gizemli erkek arkadaşıyla yakalanınca panik dolu anlar yaşandı

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un kendisi gibi müzisyen kızı Tuğçe Tayfur, yeni aşkıyla görüntülendi. İşte habere ilişkin o detaylar...

08.04.2022-12:03 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-13:45)

Arabesk müziğin en önemli isimleri arasında yer alan Ferdi Tayfur, sesi ve şarkılarıyla bir döneme damgasını vurmuş isimler arasında yer alıyor. Seslendirdiği şarkılarıyla herkesi mest eden ünlü şarkıcı Tayfur son zamanlar ise kızı Tuğçe Tayfur ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda boşandığı eski eşi Taner Şafak ile arasındaki nafaka davası nedeniyle çok konuşulan Tayfur, önceki gece Ortaköy'de sahne aldığı bir mekanda görüntülendi. Gizemli bir erkekle yakınlaştığı iddia edilen ünlü şarkıcı, karşısında basın mensuplarını gördüğünde ise ne yapacağını şaşırdı. Apar topar hıza arabaya binerek olay yerinden uzaklaşan Tayfur'un o görüntüleri ise magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Tuğçe Tayfur svegilisiyle yakalandı

Tayfur: Kendisi yakın arkadaşım olur

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz gece Ortaköy'de basın mensuplarının kameralarına yansıdı. Sevilen şarkıları sahne aldığı mekanda seslendiren ünlü şarkıcının daha sonrasında mekanda gizemli bir erkekle yakınlaştığı öne sürüldü. İsminin Burak Kalfa olduğu öğrenilen gizemli kişi ile mekan çıkışı objektiflere yansıyan güzel şarkıcı ise, kameraları gördüğünde ne yapacağını şaşırdı. Gazetecilerin; ''Mekan içinde samimi olduğunuz söyleniyor. Neler söylemek istersiniz?'' sorusuna yanıt veren Tayfur iddiaları yalanlayarak; ''Hayır, kendisi yakın arkadaşım olur. Aramızda bir şey yok'' ifadelerini kullandı. Uzun yıllar evli kaldığı eşinden boşandıktan sonra adı Gülşah Saraçoğlu'nun eski sevgilisi Gökhan Göz'le anılan ünlü şarkıcı, çok geçmeden bu ilişkisini de noktalamıştı. İsmi sürekli başka kişilerle anılan Tuğçe Tayfur'a babası Ferdi Tayfur'un ne diyeceği ise merak konusu oldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal