Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe ile yollarını ayırıyor!

Fenerbahçeli ünlü yıldız Ferdi Kadıoğlu sezon sonu takımından ayrılacağı öğrenildi. Transferinden ise rekor gelir bekleniyor. Milli futbolcunun talipleri ise her geçen gün artıyor.

28.03.2024-16:55 - (Son Güncelleme: 28.03.2024-16:55) Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe ile yollarını ayırıyor!

EFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçlarına çıkacak Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de zirve yarışı içinde bulunuyor. Kanaryalı ekip, özellikle son 2 sezonda büyük bir atağa geçen milli oyuncu Ferdi Kadıoğlu, sezon sonunda yuvadan uçacağı konuşuluyor.

Kadıoğlu yakından takip ediliyor!

Avrupa'dan birçok kulübün göz diktiği ve takımla temasa geçmek için harekete geçildiği öğrenildi. 24 yaşındaki oyuncu için en ciddi talipler ise İngiliz devi Arsenal ile İtalya'nın son şampiyonu Napoli olduğu belirtiliyor. İngiliz basınında yer verilen haberlere göre; iki kulüp de Ferdi için sezon sonunda Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. Haberde; Arsenal menajeri Arteta'nın Ferdi'yi yakından takip ettiğine vurgu yapıldı.

Fenerbahçeli ünlü yıldız Ferdi Kadıoğlu sezon sonu takımından ayrılacağı öğrenildi. Transferinden ise rekor gelir bekleniyor. Milli futbolcunun talipleri ise her geçen gün artıyor.

Avrupa Ferdi Kadıoğlu’nu istiyor!

İtalyan medyasında da Kadıoğlu’na yer verildi. Eksik bölgelerini tamamlamak isteyen Napoli'nin sol bek alternatiflerinden birinin Ferdi Kadıoğlu olduğu açıklandı. 24 yaşındaki oyuncunun babası Feyzullah Kadıoğlu, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada oğlunun Fenerbahçe'deki son sezonu olduğunu söylemiş ve yaz aylarında Avrupa'ya gideceğini vurgulamıştı. Kadıoğlu'na Alman ekibi Borussia Dortmund ve Serie A devi Milan'ın da ilgisi var.

Kadıoğlu’nun performansı!

Ferdi, bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 41 maça çıktı. 3 bin 439 dakika sahada kalan Ferdi 3 gol atarken, 4 de asist yaptı


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal